- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
Jo pelda erre egy epitkezesi vallakozo ismerosom.
Telipofaval magat NER megbizottnak mondottan dolgozott kozszfera beruhazasokon. Az o szintjen hapzsidozsi. Bejott a stop, munka semmi, ceg felszamolva hitelekkel, o ment alkalmazottnak.
Megkeresem, hogy figyu. Mennyiert dobsz ossze egy hazat nekem. Gondoltam kapva kap a lehetosegen, mert csurran cseppen, melo sem tul sok. Erre, hat figyelj: az emberem aki ertett hozza tipli kulfold, mert kevesellte a 450 nettot amig volt cegem, es nem tudom megcsinalni, mert nem ertek hozza. 25 eve kőműves. Majd leszedultem
Legyek szolidaris?
Jelenleg akivel szembem szolidarisagot varnal el, nagyreszt ez a reteg. Es szerintem osszeteveszted, hogy a tarsadalom melyik retegeben van helye szolidaritasnak. Vhogy nem jon szoba az az anya, vagy fiu, aki beteg gyereket, szulojet apolja munka mellett egesz eletet "feleslegesen" felaldozva. Semmit nem kapnak, csak fizethetik ezt a reteget... De ok nem kapnak SZJA mentesseget, de a 2 gyereket szulo 50 eves felnott gyerekes 2millio brutto feletti beru igen
a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.De nem puffogok. Nem szemelyesnek szantam
Csak velemeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- 3D nyomtatás
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.