Új hozzászólás Aktív témák

• sakal83

addikt

válasz sakal83 #42403 üzenetére

Jo pelda erre egy epitkezesi vallakozo ismerosom.

Telipofaval magat NER megbizottnak mondottan dolgozott kozszfera beruhazasokon. Az o szintjen hapzsidozsi. Bejott a stop, munka semmi, ceg felszamolva hitelekkel, o ment alkalmazottnak.
    Megkeresem, hogy figyu. Mennyiert dobsz ossze egy hazat nekem. Gondoltam kapva kap a lehetosegen, mert csurran cseppen, melo sem tul sok. Erre, hat figyelj: az emberem aki ertett hozza tipli kulfold, mert kevesellte a 450 nettot amig volt cegem, es nem tudom megcsinalni, mert nem ertek hozza. 25 eve kőműves. Majd leszedultem :DDD

Legyek szolidaris? :DDD Jelenleg akivel szembem szolidarisagot varnal el, nagyreszt ez a reteg. Es szerintem osszeteveszted, hogy a tarsadalom melyik retegeben van helye szolidaritasnak.

Vhogy nem jon szoba az az anya, vagy fiu, aki beteg gyereket, szulojet apolja munka mellett egesz eletet "feleslegesen" felaldozva. Semmit nem kapnak, csak fizethetik ezt a reteget... De ok nem kapnak SZJA mentesseget, de a 2 gyereket szulo 50 eves felnott gyerekes 2millio brutto feletti beru igen :B a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.

De nem puffogok. Nem szemelyesnek szantam :DDD :R

Csak velemeny.

Új hozzászólás Aktív témák