- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
Jo pelda erre egy epitkezesi vallakozo ismerosom.
Telipofaval magat NER megbizottnak mondottan dolgozott kozszfera beruhazasokon. Az o szintjen hapzsidozsi. Bejott a stop, munka semmi, ceg felszamolva hitelekkel, o ment alkalmazottnak.
Megkeresem, hogy figyu. Mennyiert dobsz ossze egy hazat nekem. Gondoltam kapva kap a lehetosegen, mert csurran cseppen, melo sem tul sok. Erre, hat figyelj: az emberem aki ertett hozza tipli kulfold, mert kevesellte a 450 nettot amig volt cegem, es nem tudom megcsinalni, mert nem ertek hozza. 25 eve kőműves. Majd leszedultem
Legyek szolidaris?
Jelenleg akivel szembem szolidarisagot varnal el, nagyreszt ez a reteg. Es szerintem osszeteveszted, hogy a tarsadalom melyik retegeben van helye szolidaritasnak. Vhogy nem jon szoba az az anya, vagy fiu, aki beteg gyereket, szulojet apolja munka mellett egesz eletet "feleslegesen" felaldozva. Semmit nem kapnak, csak fizethetik ezt a reteget... De ok nem kapnak SZJA mentesseget, de a 2 gyereket szulo 50 eves felnott gyerekes 2millio brutto feletti beru igen
a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.De nem puffogok. Nem szemelyesnek szantam
Csak velemeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a ketkulcsos ado es vagyonado ordogtol valo, mert huha, a zsebemre menne a szolidaritas.