Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt-blog
junior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Erdekes ezeket az eletutakat olvasni, amiben egy kozos van: egyetem elvegzese utan nehez volt munkat talalni. Azert tartom ezt erdekesnek, mert mar elso eves koromban is IT-s voltam, linuxokat telepitettem, halozatokat terveztem - nyilvan egy tapasztaltabb mernok keze alatt. De mar harmadeves koromban is mernok poziciom volt egy rendszerintegratornal, ugyfelekhez jartam, oktatast tartottam, hibat javitottam, terveket keszitettem. Mire az utolso evhez erkeztem (es ez majdnem 2x annyi ideig tartott, mintha tanterv szerint haladtam volna) mar tobb eve nyolc oras munkam volt IT-ban es csak a laborokra jartam be, mert kotelezo volt. A diplomaosztomra sem mentem el, nem vettem ezert ki szabadsagot.
Nem allitom, hogy okos dolog volt egyetem mellett dolgozni es huzni - halasztani a tanulmanyokat, de legalabb elhelyezkedesi problemam sose volt (eddig - aztan meglatjuk mikor kerulok en is leepitesre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 250GB NVMe SSD-k
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest