- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már csak egy utolsó pár kérdés, honnan ismerjük egymást, honnan ismered Drakulát és a többieket a fórumon? Honnan tudod, hogy mondjuk én mit teszek, és mit nem teszek azért, hogy szakmailag fejlődjek? Honnan veszed, hogy én sikertelennek érzem magam? És honnan veszed, hogy bármi, amit itt írtam, összefüggene azzal, hogy sikeresnek vagy sikertelennek érzem magamat? Talán gondolatolvasásból is vizsgáztál a BME-n?
De ha már ennyire csak a veled vitázók személyiségéből akarsz kiindulni, elárulom, hogy én bizony sikeresnek érzem magam, emellett rendszeresen fejlesztem a tudásom szabadidőmben, jelenleg célirányosan, mert ráálltam egy bizonyos irányra (ami részben összefügg a munkahelyi melóval, részben nem). Ugyanezt javaslom mindenkinek, kellő szerénység mellett.
Ennyit magamról, most akkor elolvasod ennek fényében, mit írtam, vagy továbbra is csak tudni véled, mit gondolok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- AKCIÓ! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest