Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
"Khm, már az ITSH/T-systems témában kiderült, hogy szövegértelmezési terén még van hová fejlődnöd."
Beismertem, hogy tévedtem, mivel nem ismertem a T-Systems Magyarországot, azt hittem, hogy az ITSH-t értették T-Systems alatt, mivel az a cég a német T-Systems 100%-os leányvállalata. Igen, hülyeséget írtam, mondjuk nem értem, valaminek a nem ismerete mennyiben függ össze a szövegértelmezéssel. De jó, legyen, szövegértelmezéshez is hülye vagyok. Ellenben akkor te is ismerd be, hogy félreértelmezted a supermanes mondatot, hiszen nem arról a halmazról szólt, amit te felvetettél (elég konkrétan)!
"Itt mindössze annyiról van szó, hogy Dr.Akula szerint akinek egyetem mellett belefér a szakmai munka is, az már zseni/géniusz/fajának igen ritka egyede akit TV-ben kellene mutogatni. Ezen állítás cáfolatára lett felhozva a korábban linkelt dokumentum és én is csak ennek cáfolataként hivatkoztam rá."
1. Nincsen olyan, hogy zseni, nem zseni, folytonosság van, és Drakula nem írta, hogy tévében kellene mutogatni. Egyszerűen vannak jobb és rosszabb képességűek.
2. Nem cáfolt semmit a dokumentum, mert nem arról szólt, hogy a csúszás nélkül végzettek és a képzés mellett dolgozók, hanem arról, hogy akik már hallgatóként főállásban dolgoztak.
3. Az 1/3 a BME-n még mindig elmondható, hogy a jobbak közé tartozók. Mivel pályakövetési statisztikáról volt szó, ezért a végzettek 1/3-áról beszélünk, tehát nem általában a BME-sek 1/3-a, szóval a leghülyébbek ebben benne sincsenek.
"Az, hogy te mit látsz, vagy akarsz belelátni az én hsz-embe a te problémád. De ha megmutatod hol írtam, hogy:
- nincs eltérés a (végzett) hallgatók szokásai/preferenciái/képességei között
- aki egyetem mellett dolgozik az sosem csúszik/halaszt (fél)évet
- a többség már úgy jön ki az egyetemről, hogy van releváns tapasztalata"Akkor mutasd meg először, hogy állítottam, ezek közül bármelyiket, hogy te állítottad volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 15 Retina - Mid 2014 - 2.5GHz i7, 16GB, 500GB SSD, GT 750M - ÚJ AKKU!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000+Atkív toll
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest