- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
"Khm, már az ITSH/T-systems témában kiderült, hogy szövegértelmezési terén még van hová fejlődnöd."
Beismertem, hogy tévedtem, mivel nem ismertem a T-Systems Magyarországot, azt hittem, hogy az ITSH-t értették T-Systems alatt, mivel az a cég a német T-Systems 100%-os leányvállalata. Igen, hülyeséget írtam, mondjuk nem értem, valaminek a nem ismerete mennyiben függ össze a szövegértelmezéssel. De jó, legyen, szövegértelmezéshez is hülye vagyok. Ellenben akkor te is ismerd be, hogy félreértelmezted a supermanes mondatot, hiszen nem arról a halmazról szólt, amit te felvetettél (elég konkrétan)!
"Itt mindössze annyiról van szó, hogy Dr.Akula szerint akinek egyetem mellett belefér a szakmai munka is, az már zseni/géniusz/fajának igen ritka egyede akit TV-ben kellene mutogatni. Ezen állítás cáfolatára lett felhozva a korábban linkelt dokumentum és én is csak ennek cáfolataként hivatkoztam rá."
1. Nincsen olyan, hogy zseni, nem zseni, folytonosság van, és Drakula nem írta, hogy tévében kellene mutogatni. Egyszerűen vannak jobb és rosszabb képességűek.
2. Nem cáfolt semmit a dokumentum, mert nem arról szólt, hogy a csúszás nélkül végzettek és a képzés mellett dolgozók, hanem arról, hogy akik már hallgatóként főállásban dolgoztak.
3. Az 1/3 a BME-n még mindig elmondható, hogy a jobbak közé tartozók. Mivel pályakövetési statisztikáról volt szó, ezért a végzettek 1/3-áról beszélünk, tehát nem általában a BME-sek 1/3-a, szóval a leghülyébbek ebben benne sincsenek.
"Az, hogy te mit látsz, vagy akarsz belelátni az én hsz-embe a te problémád. De ha megmutatod hol írtam, hogy:
- nincs eltérés a (végzett) hallgatók szokásai/preferenciái/képességei között
- aki egyetem mellett dolgozik az sosem csúszik/halaszt (fél)évet
- a többség már úgy jön ki az egyetemről, hogy van releváns tapasztalata"Akkor mutasd meg először, hogy állítottam, ezek közül bármelyiket, hogy te állítottad volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest