Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
"ha ott a statisztika, hogy van olyan intézmény ahol a végzettek 1/3-a már dolgozott a suli mellett, akkor ideje elfogadni, hogy ez nem egy superhero skill..."
Ja, hogy mégsem arról van statisztika, hogy akik dolgoztak és csúszás nélkül végeztek? Akkor meg légyszi ne csúsztass!
Mielőtt újabb részletbe kötsz bele, tudom, hogy az 1/3 a főállásúakra vonatkozott. Ettől függetlenül méretes a csúsztatásod, csak emlékeztetőképpen a supermanezés hogyan jött elő:
1. Drakula felvetette azt a dilemmát, hogy csúszás nélkül végezni, vagy szakmai gyakorlat.
2. Erre jöttek páran, hogy ők bizony nem csúsztak, és mégis X féléven át szakmai gyakorlaton voltak.
3. Erre reagálta Drakula, később én is, hogy ez nagyon képesség függő, itt jött elő a supermanezés. Hogy Drakula hogy gondolta, nem tudom, de én például azért tettem idézőjelbe, mert ez utalt az agyatlan melldöngetésre és az abból fakadó általánosításba. Mert nyilván, aki nem képes arra, hogy rendes tanulás mellett dolgozzon is, az csak hülye lehet... De ok, én vállalom, hogy hülye vagyok (emlékeztetőül, én voltam 1,5 évig szakmai gyakorlaton, de csúsztam is), egy probléma az egésszel, hogy túl sok hozzám hasonló hülye van, hogy automatikusan le lehessen söpörni elitista melldöngetéssel bármilyen próbálkozást a jövedelmi helyzetek szélesebb elemzésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest