Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Vision #33147 üzenetére

Én inkább fejleszteném az infrastruktúrát, nem elsorvasztanám. És nagyon nem az a megoldás hogy mindenkit buszra/vonatra ültetsz... el kell fogadni, hogy nem ez az ultimate megoldás. Megint kileng az inga egy véglet felé... hogy melyik szakaszában nem látjuk, de nem ez a megoldás. Csak azért mert ez a trend dívik...azért ne mondjuk már rá azt, hogy jó... A történelemben mindig voltak hullámok amire felült a civilizáció...és szépen kis is forrta magát... aztán új irányokba indultak el mert sose volt igazán jó amit az elején annak gondoltak.

A buszos történetbe azért kötöttem bele...mert biztos nem a szardínia járattal mentél. Pár hete a Budakeszi Vadasparkba mentünk ki... Piliscsabáról ez úgy nézett ki, hogy vonattal Újpestig, majd 3-as metró Deák tér, átszállás 2-es metróra Szél Kálmán térig, majd busz. 1 óra 45 perc.
    Előtte a Budapest Go-val, Menetrendek.hu-val...meg a jó Istennel is leterveztettem az utat, hogy hátha van más megoldás... mert a térkép meg a földrajz szerint logikus lenne... De nincs. Ha helyközi buszt néztem azzal is ez volt a helyzet.
    És egy Solo EV buszt fogtam ki...ami tök jó volt, mert több megállón keresztül mentünk úgy, hogy az ajtóban pantomimeztem...és a megállóban várakozók arcán egyértelműen azt láttad a nyíló ajtónál, hogy "...akkor megvárom a következőt..."
    Az már csak fun volt, hogy a sofőr 2 módot ismert. Nagy gáz...nagy fék... Ilyenkor vígjátékokat megszégyenítő jelenetként repült mindenki előre hátra...

Erre gondoltam, hogy van 1 DARAB történeted. Szuper, ilyenek is kellenek. De ebből ne vonjunk már le nagyívű következtetést... Ha minden nap így kéne bejárnod kijönnének a további problémák is. És nem a dugó lenne a legnagyobb problémád.

Ergo: ha Tökölön laksz, és melléd költözik az IBM irodaháza, de te a HP-nál dolgozol, akkor mennyivel vagy kisegítve?

Itt nem ez volt a felvetés, hanem az adott területre koncentrált embermennyiség. Most hogy egymás mellé pakolják ezeket, és egy területre kell megoldani ennyi embernek a közlekedést, most jó? Hát pont erről beszélünk, hogy nem jó.

Új hozzászólás Aktív témák