Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vision
üzenetére
Én inkább fejleszteném az infrastruktúrát, nem elsorvasztanám. És nagyon nem az a megoldás hogy mindenkit buszra/vonatra ültetsz... el kell fogadni, hogy nem ez az ultimate megoldás. Megint kileng az inga egy véglet felé... hogy melyik szakaszában nem látjuk, de nem ez a megoldás. Csak azért mert ez a trend dívik...azért ne mondjuk már rá azt, hogy jó... A történelemben mindig voltak hullámok amire felült a civilizáció...és szépen kis is forrta magát... aztán új irányokba indultak el mert sose volt igazán jó amit az elején annak gondoltak.
A buszos történetbe azért kötöttem bele...mert biztos nem a szardínia járattal mentél. Pár hete a Budakeszi Vadasparkba mentünk ki... Piliscsabáról ez úgy nézett ki, hogy vonattal Újpestig, majd 3-as metró Deák tér, átszállás 2-es metróra Szél Kálmán térig, majd busz. 1 óra 45 perc.
Előtte a Budapest Go-val, Menetrendek.hu-val...meg a jó Istennel is leterveztettem az utat, hogy hátha van más megoldás... mert a térkép meg a földrajz szerint logikus lenne... De nincs. Ha helyközi buszt néztem azzal is ez volt a helyzet.
És egy Solo EV buszt fogtam ki...ami tök jó volt, mert több megállón keresztül mentünk úgy, hogy az ajtóban pantomimeztem...és a megállóban várakozók arcán egyértelműen azt láttad a nyíló ajtónál, hogy "...akkor megvárom a következőt..."
Az már csak fun volt, hogy a sofőr 2 módot ismert. Nagy gáz...nagy fék... Ilyenkor vígjátékokat megszégyenítő jelenetként repült mindenki előre hátra...Erre gondoltam, hogy van 1 DARAB történeted. Szuper, ilyenek is kellenek. De ebből ne vonjunk már le nagyívű következtetést... Ha minden nap így kéne bejárnod kijönnének a további problémák is. És nem a dugó lenne a legnagyobb problémád.
Ergo: ha Tökölön laksz, és melléd költözik az IBM irodaháza, de te a HP-nál dolgozol, akkor mennyivel vagy kisegítve?
Itt nem ez volt a felvetés, hanem az adott területre koncentrált embermennyiség. Most hogy egymás mellé pakolják ezeket, és egy területre kell megoldani ennyi embernek a közlekedést, most jó? Hát pont erről beszélünk, hogy nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- LG UltraGear 32GQ950P-B 4K NanoIPS
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest