Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Elhiszed, hogy már kipróbáltam egy rakat programot? 443 is tiltva van.... Nem akarom elmondani hol melózok, mert előfordulhat, hogy más is van itt attól a cégtől, de biztonság szempontjából nagyon nem mind1 mi van nyitva...
Szóval az irodai gépen kb 80-as port van nyitva és jóccakát.
sutszi: senkinek sincs god mode, még a vezetőknek sem
Kb 2 embernek van az egy 800 fő-s cégnél, gondolhatod... És van vagy 10-15 "rendszergazda". Mint írtam főleg IT Support vagyunk, akik kb hibajegyeket kezelnek és nagyon alap dolgokat csinálnak a rendszerben, illetve alap problémákat hárítunk el, ami teljesen cégspecifikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb 2 embernek van az egy 800 fő-s cégnél, gondolhatod... És van vagy 10-15 "rendszergazda". Mint írtam főleg IT Support vagyunk, akik kb hibajegyeket kezelnek és nagyon alap dolgokat csinálnak a rendszerben, illetve alap problémákat hárítunk el, ami teljesen cégspecifikus.