- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
Aktív témák
-
jeges
senior tag
Esküszöm, nekem a ''Margit sziget projekt'' tetszik legjobban. Úgyis nyár van, dögmeleg (lásd a ''real időjárásjelentés'' topicban), ott legalább elviselhető a levegő hőfoka. Hátránya, hogy esőnapot kell kiírni, bár a köv. hetekre nem nagyon mondanak esőt.
Azt hallottátok, hogy augusztusban állítólag 40-50 C lesz? Elég riasztóan hangzik.:( -
jeges
senior tag
Szvsz - ha a lágymányosinál megnéztük a helyet - átmehetünk a Borárosra, és ott akár szélesebben is körbenézhetünk (értsd: Mester-Ráday-Lónyay utcák, stb.). Valaha laktam ott, csak azt a környéket elég gyors ütemben építik át mostanság.
Ha nem találunk semmit, eldöntjük, hogyan tovább.
Aztér' remélem, találunk valamit.:)
Sajna a belvárossal általában az a gond, hogy drága, a külső területek + közlekedésileg nem túl jók.:( -
Szőrös
veterán
Kupinban miiiii ! Perszeeeee ! Ahhoz lenne eszeeed ! :DDD Nem rossz 5let. hehe Csak csöppet húzós lenne anyagilag. Szigethalomn bazi messze van szvsz nem sok mindenki mászna ki oda. Arról nem is beszélve , hogy iccaka elég gáz hazagyünni onnét. Azzé szép nagy büdös fővárosunkban is akad6 nekünk való hely.
-
jeges
senior tag
Én személy szerint a július elejét tudnám javasolni a fent részletezett okok miatt. Leginkább júl. 11 - péntek vagy júl. 12 - szombat, vagy a már írt előző hét vége (4-5).
Addigra szerintem minden felvételi + vizsga ''lefut'', és talán még nem utazik L mindenki.
Tartsunk MEO-t mondjuk jövő héten! Az Neked OK? -
jeges
senior tag
Szvsz viszont a HELY maga feldobható közös gondolkodásra, mer' a belváros teli van jobbná' jobb helyekkel, de nem mind1, h az ember occsót vagy igényest, játéklehetőséggel telirakottat vagy szegényest (ez még rímelt is), élő vagy hótt zenés, vagy zenétlen helyet, ill. dohányzót-nem dohányzót, és még sorolhatnám választ. A jelentkezőktől iránymutatást kérek ezekre, és más paraméterekre vonatkozóan. Ebben a jelentkezők naggyábó' egyezzenek +, s akkor választhatunk helyet. Egyébként meg nekem sem mind1, hol tartok minőségi ellenőrzést...:DD
Lefoglalni - ha csak nem a Sir Lancelotról van szó - meg szvsz nem lehet oly' nehéz, max egy héttel előre elég szólni, hogy mennénk. -
Szőrös
veterán
Ja , sörözőböl van annyi mint a ragya , de nem mind1 mekkora ám. Mer' ha sok emberke gyünne 1 ilyen ivászatra akkor mindenképpen 1 jó nagy helyecskét kell kiszúrni . Meg aztán gondolni kell a nem dohányosokra is. Persze a dohányzó elvtársakat sem szabad diszkriminálni vagy mi. Szóval én pl mennék. Ha nem gond. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest