Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Ahogy figyeltem elég sokan fórumozunk itt Debrecenből, ezért arra gondoltam, kéne csinálni egy összeröffenést. Ha valakit érdekel, akkor dobjon 1 mailt oszt meglátjuk. -
-
jeges
senior tag
Ja, Nimrod kollega: örülök, hogy újra körünkben üdvözölhetlek :)
-
jeges
senior tag
Esküszöm, nekem a ''Margit sziget projekt'' tetszik legjobban. Úgyis nyár van, dögmeleg (lásd a ''real időjárásjelentés'' topicban), ott legalább elviselhető a levegő hőfoka. Hátránya, hogy esőnapot kell kiírni, bár a köv. hetekre nem nagyon mondanak esőt.
Azt hallottátok, hogy augusztusban állítólag 40-50 C lesz? Elég riasztóan hangzik.:( -
Nimrod
addikt
No asszongya.
Jeges komának üzenem, hogy lenne még ötletem a helyet illetően, pl. Csepelen az Imre téren va n a Voodoo nevű hely, ahol még soha nem láttam háromnál több embert, ebből egy a tulaj :)
Bár a bejárat picit talán szűkös.
Följebb is akad egy nagyobb söröző, (előbbi zenés hely és söröző), játékgépekkel, de elég zsúfoltnak tűnik allways.
Akkor pl. most láttam még egy kinti sörözőt a Kálvin trétől nem messze, a Mikszáth téren, de ott is lehet, hogy sokan vonnak. Nemtom.
Végső megoldás:
Fogjuk magunkat, kiülünk önkényesen a Margit szigetre (vagy valahova), hozunk sört meg hűtőszekrényt/ládát/mittomén oszt jóvan.
Na? Vélemény? -
Nimrod
addikt
Na látom nem történt semmi, amig nem voltam, ejnye no :(
Na Jegessel megvót a MEO, sajna semmi pozitív eredmény nincs :(
Valakinek van ötlete, javallata? -
Nimrod
addikt
Na ma Jegessel lejegeljük a helyet, aztán majd meglátjuk :)
Továbbiakban őhozzá tessék fordulni, mert én már nem leszek online, legalábbis ha sikerül, akkor nagyon ritkán.
Majd ha megvan a végleges hely/időpont, akkor valaki vágjon hozzám egy SMS-t.
THX!
Nimrod (mert ÍGY kell írni) OFF...
...but I will be back...
...soon...
...or not... :) -
Nimrod
addikt
[L]http://www.google.co.hu/search?q=HIK&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=hu&btnG=Google+keres%C3%A9s&lr=lang_hu[/L]
[L]http://www.hik.hu[/L] -
jeges
senior tag
Szvsz - ha a lágymányosinál megnéztük a helyet - átmehetünk a Borárosra, és ott akár szélesebben is körbenézhetünk (értsd: Mester-Ráday-Lónyay utcák, stb.). Valaha laktam ott, csak azt a környéket elég gyors ütemben építik át mostanság.
Ha nem találunk semmit, eldöntjük, hogyan tovább.
Aztér' remélem, találunk valamit.:)
Sajna a belvárossal általában az a gond, hogy drága, a külső területek + közlekedésileg nem túl jók.:( -
Nimrod
addikt
Na jelen volnék :DDD
Végre újra felfedeztem a helyet a Rádayban, Castro Bistro volna a neve. Még nem néztem be, csak úgy bekukk szinten. Láttam az ucca másik végében egy sörözőt, de amikor megláttam a sörárakat, akkor dobtam egy hátast és kihúztam a listáról -értsd: legóccsóbb sör 300 HUF legdrágább 5-600 HUF :(( Launcser! Véleményed ezen árakról?
A sors fintora: a Ráday-val párhuzamos uccában is van egy Íjász nevű söröző (legalábbis valami nyílra emléxem), ami eléggé zughelynek láccik.
Na akkor hány helyre is mennénk? Én kettőre számolok. -
biker
nagyúr
ne kérdezd, de tény, hogy mikor mondtam, hogy jönnénk 20-an, akkor még a duma, hogy majd ha sokan lesznek, akkor már nem engednek be többet, csak hozzánk, meg ilyenek...
de rajtunk kívül egész este talán 5-en mentek be 1-1 sörre.
nem volt drága, legalábbis sztem.
launcser szerint igen :DDD
tény: szép helyért nem drága, mégsem ment valamiért nekik.
a környéken van 3-4 talponokádó, lehet inkább oda mennek az emberek... -
biker
nagyúr
egy biztos:
a multkori hely, a holló, bezárt... :D sajna -
-
jeges
senior tag
Most látom csak: tag lettem. Erre volt itt valami fórum, nem?:))
-
jeges
senior tag
No, RE.
Gondolkodtam, mag kicsit körbenéztem.
Van hely a Lágymányosi híd közelében, ahol adnak különtermet fogyasztás reményében (hátránya, hogy a szórakozásról magunknak kell gondoskodni, azaz nincsenek gépek, de van/lehet zene, illetve - ha jól tudom - nyitott a hely, azaz melegben kiváló), megnézhetjük/megkérdezhetjük a ráday-utcai helyet, amiről beszéltél, meg érdemes lenne benézni az Íjászba (Nyugati), ott vannak játékgépek dögivel, a probléma, hogy úgy emléxem, a belső helyiségben igen korlátozottak a leülési lehetőségek.
Nimrod, mi a neve a ráday-utcai helynek, amiről beszéltél? Merre van az az utcában? -
Szőrös
veterán
Kupinban miiiii ! Perszeeeee ! Ahhoz lenne eszeeed ! :DDD Nem rossz 5let. hehe Csak csöppet húzós lenne anyagilag. Szigethalomn bazi messze van szvsz nem sok mindenki mászna ki oda. Arról nem is beszélve , hogy iccaka elég gáz hazagyünni onnét. Azzé szép nagy büdös fővárosunkban is akad6 nekünk való hely.
-
Nimrod
addikt
SMS-ed megkaptam.
Kicsit körbenéztem. Ráday uccában van valami hely, ahol még gépeket is láttam, esetleg az jöhetne.
Vagy igaz kicsit kint van, de egyszerű a közlekedés oda, szal Szigethalmon is van egy hely, mellette (asszem egybe van a két hely) játékterem, nyugisnak tűnik, jól néz is ki, és nem láttam benne még soha 2-nél több embert. Szal szerintem ott talán csak a fogyasztást kéne fizetni.
Vagy, ez most jutott eszembe, igaz, kicsit morbid, de nem is hülyeség. Kupiban? Értsd sztiptízbárban is tarthatjuk, nem? Az lenne csak az örök emlék :DD
Szal melyik legyen? Egyéb ötlet? -
jeges
senior tag
-
jeges
senior tag
Skacok, ne OFF-oljatok má', inkább válaszoljon valaki #102-re!
-
PaladiN
aktív tag
Ahogy így elnézem ez lassan egy zártkörě ivászat lesz négy esetleg öt személy részére.
Csatlakoznék a menethez, de félek hogy kiutálnátok mert sört szinte egyáltalán nem iszom, de az alkohol is csak ritkán, és akkor is csak mértékkel csorog le a torkomon. :O -
jeges
senior tag
Csak hogy ON is legyen: akkor 14-e legyen vagy maradjon 13-a vagy válasszunk teljesen más időpontot?
:O -
jeges
senior tag
Nem egyszerű az ügy, emberek...:)
Érint itt vkit az ált. iskolai ballagás?
Local! Te tudsz olyan fórumozóról, akit érint a ballagás, és emiatt nem jönne?
Nimrod! Írj telszámot! -
Ye_Nő
tag
A ballagások általában délelőtt szoktak tartatni, utána rokonokat is meg lehet ebédeltetni, s egy ilyenforma esemény után nagyon is jól jöhet a családfőnek -akár idegnyugtató gyanánt - egy kis estéli sörözgetés a cimborákkal :DDD
-
jeges
senior tag
OK, legyen jún 13.
Nimrod!
Holnapig írok ide, h. jó-e nekem a péntek MEO-ra. Az Neked OK? -
jeges
senior tag
Én személy szerint a július elejét tudnám javasolni a fent részletezett okok miatt. Leginkább júl. 11 - péntek vagy júl. 12 - szombat, vagy a már írt előző hét vége (4-5).
Addigra szerintem minden felvételi + vizsga ''lefut'', és talán még nem utazik L mindenki.
Tartsunk MEO-t mondjuk jövő héten! Az Neked OK? -
launcser
senior tag
jún 13 péntek este inkább akkor :)
-
jeges
senior tag
Én ezt az időpont dolgot még nem látom lefutottnak...
Sztem a vizsgák + a felvételik miatt nem igazán szerencsés, csak az a baj, hogy utána meg sokan nyaralni mennek, meg ilyenek.
Lehet, hogy vissza kéne térni a témára szeptemberben? Most - úgy látszik - senki nem akar talira jönni.:( -
localhost
Közösségépítő
-
jeges
senior tag
NIMROD!
Mi a véleményed #61-ről?
Jelentkezz! -
localhost
Közösségépítő
-
jeges
senior tag
Szerintem a jún első hétvégéje kissé korai...
Először is jelentkezőket várunk a talira, mer' míg összegyűlünk, kifutunk az időből, oszt hárman nézzük egymást a placc közepén. :(
Szvsz írjuk ki jún vége vagy júl eleje felé, ha jól emléxem, addigra lefutnak a felvételik, meg a vizsgák is, amik erőteljesen gátolják nagyobb társaság összeröffentését.
Osztán meg, ha jó előre megmondjuk az időpontot, és jól marketingeljük, a legtöbben már úgy tudják szervezni a dolgaikat, hogy ráérjenek, ha részt akarnak venni.
Mit gondoltok?
Ennek fényében javaslok új időpontot, mondjuk júl 4. vagy 5.
Jelentkezni lehet pl. mostantól négy hétig, az ha jól számolok jún. 16.
Jelentkezőket várok még közös minőségellenőrzésre is, de előrebocsátom, hogy valszeg gyalogos ellenőrzés lesz, mer' nekem nincs kocsim.
Pénzügyekkel kapcsolatban: nem t'om, az előző tali hogyan lett levajazva, tud erről valaki vmi közelebbi infot? -
Nimrod
addikt
válasz
CsendPenge #58 üzenetére
Ki kell elverni? :)
-
CsendPenge
őstag
Húzzatok bele skacok, így nem vertek ránk! ;]
-
jeges
senior tag
Szvsz viszont a HELY maga feldobható közös gondolkodásra, mer' a belváros teli van jobbná' jobb helyekkel, de nem mind1, h az ember occsót vagy igényest, játéklehetőséggel telirakottat vagy szegényest (ez még rímelt is), élő vagy hótt zenés, vagy zenétlen helyet, ill. dohányzót-nem dohányzót, és még sorolhatnám választ. A jelentkezőktől iránymutatást kérek ezekre, és más paraméterekre vonatkozóan. Ebben a jelentkezők naggyábó' egyezzenek +, s akkor választhatunk helyet. Egyébként meg nekem sem mind1, hol tartok minőségi ellenőrzést...:DD
Lefoglalni - ha csak nem a Sir Lancelotról van szó - meg szvsz nem lehet oly' nehéz, max egy héttel előre elég szólni, hogy mennénk. -
Nimrod
addikt
Namostakkorkiszervezmitmegkit? :)
Akkor kiadom az ukázt:
jeges: jegelj le egy sörözőt jövő hónap első hétvégéjére.
Időpont akkor lesz, aki jön-jön aki nem nem. Mivel a Ráday-ban teraszosak a sörözők egy része, ezért kint is lehet placcot foglalni. Már ha nem esik. -
localhost
Közösségépítő
Na az a módszer, ami rajtatok segít, az a diktatúra és nem a demokrácia. :))
Naaaaaaaagyon nehéz úgy megszervezni, hogy mindenkinek jó legyen az időpont, a megközelíthetőség miegymás.
Tehát, elmentek körölnézni, végiginni, utána 3 nap józanodás.
Aztán jön egy bejelentés:
Június 48-án, délelőtt negyed háromtól a ''Kialegényagáton'' söröző / XXXIII. Ker Huszárorgona u. 105-115 = találkozó, aki jön jön, aki nem nem.
Jelentkezni huszonnyolcadikán éjfélig lehet emailben vagy itt a fórumon.
Ennyi. -
Nimrod
addikt
Időpontnak meg pl. a nyár első hétvégéje?
-
jeges
senior tag
Bocs, ez a #46-ra válasz.:)
-
jeges
senior tag
válasz
localhost #47 üzenetére
Valójában ezt már 1* végigcsináltam, a gond az, hogy nem nagyon emléxem a helyekre, főleg a vége felé...:))
No mostan tunni kéne, hányan lennénk, mer' ahhoz kék mérni a hely méretét.
Ha a méret adott, KONKRÉT javaslatok birtokában lehetne elindulni szvsz.
Dohányfüst tekintetében lehet olyan helyet is keresni, amelyikben két különálló helyiség van. A Ráday u-ban ilyen pl a szomjas teve, vagy a közelben a Mátyás u-ban a <már elfelejtettem> nevű főzelékbár (!!!), ahol annak idején a 98-as VB-t néztük :)
Javasolni tudom még esetleg a Szilvakék Paradicsomot (XIII. ker, Szt István krt-hoz közel), esetleg a Nyugatinál az Íjászt. Utóbbiban vannak billiárd asztalok, darts, csocsó, miegymás. Ezekben is valamennyire külön kialakított helyiségek leledzenek. -
Szőrös
veterán
Ja , sörözőböl van annyi mint a ragya , de nem mind1 mekkora ám. Mer' ha sok emberke gyünne 1 ilyen ivászatra akkor mindenképpen 1 jó nagy helyecskét kell kiszúrni . Meg aztán gondolni kell a nem dohányosokra is. Persze a dohányzó elvtársakat sem szabad diszkriminálni vagy mi. Szóval én pl mennék. Ha nem gond. :)
-
jeges
senior tag
válasz
localhost #36 üzenetére
Nagyin szívesen beszállok a szervezésbe, ha csak erről van szó.
1. lépés:
hely (célszerűen valami füstös, sötét vendéglátó-ipari 1ség vagy a nyárra tekintettel a teermészet sokat emlegetett lágy öle, esetleg a vendéglátó-ipari egység kerthelyisége)
Szóval: felmérést javaslok a hely kiszemelésének témakörében -
andorpapa
őstag
válasz
localhost #36 üzenetére
Na ja, ha mindenki a másiktól várja a megvalósítást! Két embernek le kell ülni egyszer, azt kell mondaniuk, hogy ''ejj, mi aztán nagyon tökös gyerekek vagyunk, olyan bulit csapunk, hogy leesik az álluk!'', és máris minden sínen van (mint József Attila). Csak keményen! Godlike fokozatban ez nem lehet probléma! :DD
-
jeges
senior tag
Ne süllyedjen má' el ez a topic!
A pécsiek nap-mint-nap szervezkednek, állandóan azt olvasom, hogy mit esznek-isznak, a nagy faluba' meg senki nem akar talit? :)
Ennyire rosszul sikerült az év eleji? (bár a képek alapján szvsz nem :) )
UUUP!!! -
launcser
senior tag
eg ytalálkozó lesz már országos pécsen ilyen sütögetős 27-28
azelőtt akartok?
mert itt mindenki mástró nyomta mint a téma
kero meg kevés, tudjuk, kicsit, van még ideje tanulni :) -
Ye_Nő
tag
KERO_SAN: ♥esen, máskor is :D
PeliScan: NE SZERÉNYKEDJEN, FIATALEMBER! :D -
KERO_SAN
aktív tag
Azert parci elso alairasa nagyon meno:D:D:D:D
-
PeliScan
addikt
NAh, megy ez, nincs is itt rám szüxség. :DDD
OFF: Hmm, fincsifincs sóskaleves... hmmm! :ON -
KERO_SAN
aktív tag
Ye Nő thx :]
-
Szőrös
veterán
Júzeren jobbklikk-propertíz s adress végén kíírja hanyadikként regelt tag.
-
Szőrös
veterán
És ki az első emberke ?
-
Ye_Nő
tag
mail ment (:
-
KERO_SAN
aktív tag
parci pls lehessen mar megnezni ki mikor regisztralt:))
-
Nimrod
addikt
Hány éves is a PH! ?
-
Nimrod
addikt
A nyár közelg és kéne egy univerzális PH! találkozó (magyarul sörözés), meg eccer már én is bedugnám a képem :DDD
Van valaki aki meg is szervezné, vagy nincs rá igény?
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest