- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is ezt tapasztalom. Az elmúlt fél órában köznyelvben is használatos jogi kifejezésekkel szórakoztatom az OpenAI-t, de nagyon fogalmatlan szegénykém. Ugyanezekre a kérdésekre angolul szabatos és kimerítő választ ad.
Meglepő módon egyszerű térképes kérdésekre (hol vannak kisebb magyar helyiségek) is azt válaszolja, hogy ez neki túl tudományos, pedig a Google azonnal vágja a helyes választ.
De határozottan izgalmas, nagyon izgalmas!
MaCS
-
válasz
Sweet Lou 6 #25 üzenetére
Ez elég érdekes -- vajon mi történhetett, ami rontotta a minőséget? Ez a jelenség vajon globális, vagy csak kis hazánk került megint a lassítósávba?
Egyébként az én felhozott keresésem is tartalmazott nem éppen a kereési toplisták élén szereplő szakmai kifejezéseket -- bár a régebbi Goggle-lel nem voltak ezekre vonatkozó emlékeim, csak az aznapi Binggel tudtam összevetni az eredményeket.
MaCS
-
válasz
FattyDove #24 üzenetére
"Ja, akkor csak ilyen trust me bro dolog, ami ráadásul nem is igaz. Ok"
Tehát akkor nyíltan lehazugoztál. Klassz.
A "bro" jelen esetben a "fórumtársat" jelenti, és számomra legalábbis evidens a fórumtársak tisztelete.
Megosztottam egy tapasztalatomat, és nem igazán értem, hogy miért hazudnék ezzel kapcsolatban. Nyilván nem teszem, és senkinek semmi oka azt feltételezni rólam, hogy kamuzok -- mondjuk úgy, hogy nem szolgáltattam erre okot.
Arra viszont jó okom van, hogy igényed ellenére személyes adatot ne adjak ki magamról. (Nem is értem, hogyan gondolod, hogy ilyet mástól elvárhatsz.) A személyazonosságom nyilvános (jövő héten lesz harminc éve, hogy ezt a nicket használom a neten, számtalan kereshető helyen szerepel a nevemmel, sőt, címemmel együtt), és csak hab a tortán, hogy az általam leírt (szerinted meg nem történt) keresést a titoktartási kötelezettségem körébe eső munkám során indítottam, igencsak karakteres keresőszavakkal.
MaCS
-
-
válasz
FattyDove #10 üzenetére
Szerintem meg sajnos de... Éppen az ünnepek között volt egy netes kutakodást igénylő menetem, és nem tűnt fel, hogy Edge/Binget használok. Kb. 10-15 perc keresésfarigcsálás után jöttem rá, hogy hülye vagyok, és áttértem a Google-re, ahol második keresésre megtaláltam mindent.
A hírrel kapcsolatban meg érdekes kérdés, hogy MI terén hogyan tudják lenyomni a Google-t...
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest