- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Szerinted miért vannak támogatva FSR által az NVidia és Intel kártyák?
Ez egy rohadt jó kérdés. Szerintem egyszerűen totál fejetlenség van az AMD-nél, lemaradtak jóformán minden téren (legalábbis a konzumer piacon nagyon, de az AI terén is) mint a borravaló és össze-vissza szerencsétlenkednek.
Erős a gyanúm, hogy pont azért, hogy minél több játékba implementálják, semmiképp sem jófejségből.
Az megvan, hogy itt most egy szűkülő célpiacról beszélünk, mert ennek az egésznek csak a 4000-es széria előtti zöld kártyákon van értelme? A játékosok is felemásan állnak a képgeneráláshoz, tehát a zöld userek közül se használná mindenki. A másik oldalon a fejlesztőknek meg extra macera ezzel foglalkozni. Ha más nem azért, mert extra hibalehetőségeket, problémákat hoz be a DLSS és az FSR egyszerre történő futtatása. Biztos lesznek játékok ahol best effort jelleggel hozzáadják majd ezt a vegyes felskálázást, meg lesznek modok, de én teljesen megértem, ha egy fejlesztő cég nem akar ilyennel szarakodni. Sokan tuti nem fognak (lehet én se tenném a helyükben).
Szóval persze jófejség amit csinál az AMD, de üzleti szempontból nekem kívülről nagyon úgy tűnik, 0 értelme van. Egyedül annak lenne értelme a szempontjukból, ha sikerülne beszuszakolni az egész felskálázás sztorit a standardokba (DX, Vulkan) és annak a támogatása terjedne a játékokban, akkor ugyanis mindegy, hogy éppen milyen kártya van alatta. (Vagyis hát minőség/teljesítmény szempontjából nem, de az azért kevésbé húsbavágó már játékosként, mint ha zöld kártya nélkül nincs egyáltalán)
-
-
mepet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 8300 mAh, maradhat?
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest