- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Szerinted miért vannak támogatva FSR által az NVidia és Intel kártyák?
Ez egy rohadt jó kérdés. Szerintem egyszerűen totál fejetlenség van az AMD-nél, lemaradtak jóformán minden téren (legalábbis a konzumer piacon nagyon, de az AI terén is) mint a borravaló és össze-vissza szerencsétlenkednek.
Erős a gyanúm, hogy pont azért, hogy minél több játékba implementálják, semmiképp sem jófejségből.
Az megvan, hogy itt most egy szűkülő célpiacról beszélünk, mert ennek az egésznek csak a 4000-es széria előtti zöld kártyákon van értelme? A játékosok is felemásan állnak a képgeneráláshoz, tehát a zöld userek közül se használná mindenki. A másik oldalon a fejlesztőknek meg extra macera ezzel foglalkozni. Ha más nem azért, mert extra hibalehetőségeket, problémákat hoz be a DLSS és az FSR egyszerre történő futtatása. Biztos lesznek játékok ahol best effort jelleggel hozzáadják majd ezt a vegyes felskálázást, meg lesznek modok, de én teljesen megértem, ha egy fejlesztő cég nem akar ilyennel szarakodni. Sokan tuti nem fognak (lehet én se tenném a helyükben).
Szóval persze jófejség amit csinál az AMD, de üzleti szempontból nekem kívülről nagyon úgy tűnik, 0 értelme van. Egyedül annak lenne értelme a szempontjukból, ha sikerülne beszuszakolni az egész felskálázás sztorit a standardokba (DX, Vulkan) és annak a támogatása terjedne a játékokban, akkor ugyanis mindegy, hogy éppen milyen kártya van alatta. (Vagyis hát minőség/teljesítmény szempontjából nem, de az azért kevésbé húsbavágó már játékosként, mint ha zöld kártya nélkül nincs egyáltalán)
-
-
mepet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest