Keresés

Aktív témák

• klepto

addikt

válasz dinfo #1 üzenetére

Üdv!
    Először is elnézést, hogy nem olvasom végig a topicot, csak az első pár hozzászólásra volt időm!
    Akit merek ajánlani innen a PH!-ról üzletelés tekintetében, az Gianni! Vele már nekem is volt dolgom nem is egyszer. Ő meglehet nézni már az 5. topicját nyitotta, mindegyikben több ezer hsz. Vele sokan üzletelnek, és a garit isa ő intézi. Az ő árúja nem ''fekete'', hanem számlás, és ha baj van, nem ő bukik, hanem a nagykerben neki is cserélik. Nézz utána a srácnak. Van még pár emberke akivel megéri bizniszelni, de Gianni az egyik tuti aki olcsó, és korrekt! Én procit, és meghajtót vettem nála, eddig minden műszik :)
    Most ismét procit akarok venni, és hozzá fogok menni. Hogy miért is? ;]
    Egyébként OCZ nem dunaújvárosi gyerek volt? Ha igen, akkor tudom, hogy kiről van szó, őt kerülje mindenki, mert egy szélhámos... Aki Dunaújvárosival akar üzletelni, az keressen meg e-mail-en miután megtudta a srác valódi nevét, és segítek, hogy még egyszer senki ne járhasson így! A szélhámos nevét személyiségi okokból nem írom le, de ajánlom mindenkinek, hogy kérdezzen meg...

Aktív témák