- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Aktív témák
-
klepto
addikt
Üdv!
Először is elnézést, hogy nem olvasom végig a topicot, csak az első pár hozzászólásra volt időm!
Akit merek ajánlani innen a PH!-ról üzletelés tekintetében, az Gianni! Vele már nekem is volt dolgom nem is egyszer. Ő meglehet nézni már az 5. topicját nyitotta, mindegyikben több ezer hsz. Vele sokan üzletelnek, és a garit isa ő intézi. Az ő árúja nem ''fekete'', hanem számlás, és ha baj van, nem ő bukik, hanem a nagykerben neki is cserélik. Nézz utána a srácnak. Van még pár emberke akivel megéri bizniszelni, de Gianni az egyik tuti aki olcsó, és korrekt! Én procit, és meghajtót vettem nála, eddig minden műszik
Most ismét procit akarok venni, és hozzá fogok menni. Hogy miért is?
Egyébként OCZ nem dunaújvárosi gyerek volt? Ha igen, akkor tudom, hogy kiről van szó, őt kerülje mindenki, mert egy szélhámos... Aki Dunaújvárosival akar üzletelni, az keressen meg e-mail-en miután megtudta a srác valódi nevét, és segítek, hogy még egyszer senki ne járhasson így! A szélhámos nevét személyiségi okokból nem írom le, de ajánlom mindenkinek, hogy kérdezzen meg...
Aktív témák
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged