- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Amikor valaki belinkelte ezt a topikot nekem és megláttam az OCZ nevet gondoltam baj van.
Én is vettem tőle ramokat (GeiL Value Series 2*512/400-at). Velem nagyon rendes volt, mivel feladta postán a ramokat és én pedig átutalással fizettem (utólag fizettem neki). Amikor megjött a RAM nagyon meglepődtem mivel két különböző memcsit kaptam. Illetve csak a borda különbözött rajtuk, de egyből hívtam telcsin. (jah és bontott volt) Ő állította hogy csak azért bontotta ki, hogy megnézze (én elhittem) és már neki is furcsa volt hogy nem egyforma a ram. Azt mondta hogyha akarom, visszaküldhetem neki, de nem küldtem vissza mert nagyon megörültem. Tudni kell, hogy az a RAM, aminek valóban abban a csomagban kellett lennie 510Mhz-ig bírta a tuningot, viszont a másik az 450-nél is fagyott. (No mind1 nem probléma örültem neki nagyon.) Kitaláltuk, hogy küld egy levelet a GeiL-nek, hátha kicserélik, mivel egy csomagban nem lehet két különböző memória! Ő felajánlotta, hogy küld egy mailt, mert nagyon jól beszél angolul. A mailt végül elküldte, de a GeiL nem válaszolt rá még pár hét után sem. (Én elhittem hogy elküldte). Aztán 2-3 héttel ezelőtt kaptam egy levelet, hogy megtalálta a RAM-om párját, egy haverjánál volt (érdekes nekem azt mondta akkor bontotta ki
), de én mondtam hogy ne cseréljük ki, mert az az ''antituning'' párja volt.
Holnap letesztelem a RAMokat és ha csak egyet hibázik is akkor visszacseréltetem vele, mert lehet hogy az nem kóser a gépben. (úgy is most szemezgetek Corsair 512/500-as ramokkal) Végülis nem tudok mit mondani rá, mert velem korrekt is volt, meg nem is, szóval elég érdekes.
De ha rosszzz.......
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest