- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
Beck18
tag
Lehet picit elvont hasonlat, amit mondok, DE.
Ha pl. veszek egy autot. Ugye forgalmi nélkül nem használhatom legálisan. Pl. elvesztem a forgalmit. Kisebb utánajárás, némi költség árán kapok újat. Új kocsit mégse kell vennem. Ugyan ez a szitu rendszám esetén.
[Szerkesztve]
szerk: és persze ő is hibás, hogy elhagyta a reg.számot, pontosabban a fia keverte el ...
[Szerkesztve] -
Beck18
tag
Nos, beszéltem vele. Úgy vélem a reakciójából, hogy nem örült neki:D
Az USA-s support telót még bevállaltam volna én is, talán eltudnék makogni ennyit.
Lehet átkerül majd a topic a fáradt gőzbe, de szerintem érdemes erről beszélni.
Számomra totál érthetetlen a szitu. Mire jó akkor a netes regisztráció pl.? -
Beck18
tag
Ha már megnyitottam akkor írok a fejleményekről.
Mail ment microsoft.hu-nak.
Válaszukban egy iszonyat hosszú sablon szöveget nyomnak az OEM progikról, 2szer olvastam el, de komolyan nem értem miről beszél:))
Majd a levél végét nagyon kedves szöveggel azzal zárja a hölgy, hogy sajna a serial egyedi, nem pótolható, így újból meg kell venni a progit. Egy nyomorult reinstall miatt újból megkéne venni az oprendszert, ráadásul nem másik gépre menne, hanem ugyan arra amire eredetileg fel lett rakva?:((( Most komolyan, ezek után csodálkoznak, hogy ennyi a nem jogtiszta szoftver Mo.-n és a világban?:DDD:F -
Beck18
tag
Azta hogy beindult a topic, pedig eleinte alig volt hozzászólás.
X-COM üzije után kérdeztem az illetőt hogy rajta van-e a matrica. Mondta, hogy nincs nem ragasztoták fel. Szntem itt akkor a számtech bolt is hibás...
De ez a matricázás szntem se jó megoldás, mert eltudok képzelni olyan esetet hogy pl. egy üzemben baja esik a gépnek és történetesen megsérül a ház, vele együtt a matrica is. Ilyenkor olyan mintha fel se ragasztották volna pedig a szoftver ott van és jogilag a tiéd ... -
Beck18
tag
Mailt küldtem májkroszoftéknak.
A cég ahol vette nem ragasztotta fel a szériaszámot, így veszhetett el. -
Beck18
tag
Na, megjöttem. Annyit tok az egészről, hogy szervizben van a gép. HDD le lett formázva, így aida-s megoldások nem jók. A házat nem láttam, igy nem tom, hogy rá van-e irva, de ha este beszélek vele akkor már okosabb leszek.
-
Beck18
tag
Sziasztok!
Most hivott egy ismerősöm, hogy van egy jogtiszta Win XP-je, de elkeverte a serial számot és nem tudja újból rakni. Céges gép, szal ilyen neten található feltört serialok nem megoldás. A bolt ahol vette nem tud neki segíteni.
Én arra gondoltam, hogy a microsoft.hu-nak kéne emailt küldeni ez ügybe, számlával tudja igazolni hogy megvette.
Nekem most rohannom kell órámra, este 8 fele jövök vissza, addig pls. pár ötletet irjatok hogy mit lehetne ez ügyben csinálni.:F
thnx
ja, és bocsi ha van már ilyen topic, de keresőt most nem tudtam használni mert rohannom kell.:(
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- LG LCD és LED TV-k
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest