- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
chicken
senior tag
úgy értettem, hogy amerikában, hogy Amerikába telefonáltam innen. A cd-t ráadásul Németországban vettem, de azt mondta a Supportos csákó, hogy teljesen mindegy, honnan telefonálsz. Tehát ha megvan a CD, és gyári, akkor nosza a Microsoft honlapon ott a Support szám, keríts valakit, aki jól beszél angolul, és megkapjátok a Serialt. Kicsit drága hívás (700 pénzbe lett nekem a végén), de legalább megvan.
-
chicken
senior tag
én így jártam:
WIN98as cd-nek veszett el a serialja, méghozzá úgy, hogy annál a cd-nél a tokon volt a matrica. A tok nem volt meg. Felhívtam a microsoft supportot amerikában, ahol egy nagyon kedves fickó elkérte cd-n levő nemtommilyen számot (x03-30205), zenélt egy darabig, aztán megmondta, hogy ehhez ezéset a serial tartozik. Működött.
Fél évvel később megtaláltam a tokot a félpár zoknijaim között, és télleg az volt a serial.
Nincs meg a cd?
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest