- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
chicken
senior tag
úgy értettem, hogy amerikában, hogy Amerikába telefonáltam innen. A cd-t ráadásul Németországban vettem, de azt mondta a Supportos csákó, hogy teljesen mindegy, honnan telefonálsz. Tehát ha megvan a CD, és gyári, akkor nosza a Microsoft honlapon ott a Support szám, keríts valakit, aki jól beszél angolul, és megkapjátok a Serialt. Kicsit drága hívás (700 pénzbe lett nekem a végén), de legalább megvan.
-
chicken
senior tag
én így jártam:
WIN98as cd-nek veszett el a serialja, méghozzá úgy, hogy annál a cd-nél a tokon volt a matrica. A tok nem volt meg. Felhívtam a microsoft supportot amerikában, ahol egy nagyon kedves fickó elkérte cd-n levő nemtommilyen számot (x03-30205), zenélt egy darabig, aztán megmondta, hogy ehhez ezéset a serial tartozik. Működött.
Fél évvel később megtaláltam a tokot a félpár zoknijaim között, és télleg az volt a serial.
Nincs meg a cd?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest