- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
bubuka71 #2335 üzenetére
2m-rel jah. Pontosabban 196, de a cipő, meg a haj ilyenkor kompenzál. Nem hiába nagy a legtöbb francia autó belülről. Azok colosok
Legközelebbi vizsgára lehiggadok, és megyek mint a csiga. Az előz ki aki akar. Aztán a valódi életben úgyis kialakul a saját tempóm.
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
válasz
bubuka71 #2330 üzenetére
Én is úgy tudtam... aztán megnéztem a szerződést, amit az autós iskolával kötöttem...
Hátrahúzott, leengedett üléssel úgy ülök benne, mint egy kurva. Nagy terpesz, mert a kormány súrolja a lábam. Normális pozícióban, mikor kényelmes, akkor a fejem a tetőkárpithoz ér, és nem látom a lámpákat, csak ha nagyon hátul állok meg, illetve a tükör nagyon sokat takar ki.
Mikor még kezdtem volna, akkor ment szét a bokám, akkor az oktatómnak Ignise volt. Abban tökéletesen elférek. 2,5 hónap szünet, akkor már Yaris. De ebben a pici szarban szenvedek. Örülök mikor kiszállok.
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
válasz
bubuka71 #2320 üzenetére
A siker nem volt meg, az eső igen.
A bizos lapját volt érdekes nézni. 1,1,1,1,M,M,M, 1 (ez voltam én).
║
╠
║
↑
Az ilyen utcákat miért kell jobbkezesnek csinálni, ha a jobbról jövőnek úgyis meg kell állnia, mert különben falnak megy? (a nyíl mutatja honnan jövök)
Teljesen nyílt, nem jön senki, minden további nélkül mentem tovább 30 felett. Következmény, bukás.
Erre figyeljen mindenki, a KRESZ nem mindíg logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest