- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14758 üzenetére
miért kell kiemelni, hogy audis volt?
nekem is audim van és betartom a szabályokat, ha lehet..
-
.DLL
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14758 üzenetére
Én azt húztam, hogy csecsemő, látom hogy fuldoklik, mit teszek... Ott a csecsemő a polcon, kérem vegye le. Fuldoklik. Az nem volt elég amit tanítottak, hogy finoman ujjal megütögetni a hátát, mindent kérdezett, hogy de előbb még mit csinálok, és az előtt mit csinálok. Végül nagy nehezen összeraktuk a vizsgabiztossal (jó fej volt azért) majd megjegyezte: látja, hogy nem vagyok egy gyakorló anyuka. :D
-
Cicero
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #14755 üzenetére
Mit nyaltál el elsőre?
-
Fulár
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #14755 üzenetére
Gratula!A nehezén túl vagy!Az elsősegélyt mifelénk(Komárom-Esztergom megye-Dorog)nem igazán vették komolyan.Nem voltam bent 3-4 percet sem.Bár már túl lennék a forgalmin!De mivel még csak 11 órát vezettem és még rohadt béna is vagyok az még szerintem odébb lesz.
-
Gyula84
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #14706 üzenetére
4 hónap az igen
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #14706 üzenetére
Valszeg jövőhét lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest