- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Jaaaa,én már azt hittem,h meg van minden már csak várni kel...
Így egy kicsit más.
Azt hittem,h vmi erősebbet néztél ki,mert magamból kiindulva mindig vmi jobbat nézek ki,mint ami az átlag.Aztán persze nagyon sokszor nem jön össze...
Egyébként lehetne egy nagyon noob fail kérdésem?Motoron könnyebb váltani,mint autón?És pontosan h kell,mert tudom,h általában(?) a jobb oldali kar a kuplung,majd a lábbakkal kell váltogatni,de h pontosan h azt sajnos nem tudom.Rákerestem,de nem találtam semmit régebben.Ebben tudnál vmit segíteni?Egy kicsit elmagyarázni? -
Bati0501
őstag
Persze,de h sz@r várni...
Próbáld meg az eladóval megbeszélni,h téged érdekelne,megnéznéd mondjuk 1 hét múlva,addig foglalja már le,utána meg kipróbálnád 1-2 hét múlva,addig meg csak megjön a jogsi...Lehet,h kicsit hülyeségnek látszik,de sztem a mai helyzetben még kibírható...am nem lesz túl erős első mocinak az a kinézett példány?
És egy motort vagy egy bicajt h lehet kipróbálni?Mi van,ha az eladó nem bízik meg annyira a vevőjelöltben?De ezt most komolyan kérdezem.
Am el kell h mondjam,nincs motorom...egyszer hátha lesz. -
Killing
addikt
Nem kaphatsz. Az ocsmányirodában megkérdezik hogy akarsz-e vezetni addig amíg készül a jogsid, ha azt mondod hogy nem, akkor elveszik a mostani jogsid és addig amíg nem postázzák ki az újat, addig semmit sem vezethetsz. Ha viszont azt mondod hogy akarsz vezetni, akkor nem veszik el a mostani jogsid, hanem nálad marad, de viszont így nem postázzák, majd szólnak hogy menj be az ocsmányirodába ha kész új jogsid, ott leadod a régit és megkapod az újat.
Szóval semmilyen formában nem vezethetsz nagymotort addig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest