- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisCobiii
aktív tag
Mondasz valamit, de azért azt ne feledjük el, hogy volt olyan spanom aki az éjjszakai éltben versenyzet és teszi még mindig, tavaly nyáron esett neki a jogsinak hol ott már elötte 4 éve volt kocsija. A srác szinte profi sofőr. Na elment jogsizni, és 4x huzták meg szó szerint a semmiért, ottvoltunk mögötük 2 kocsival és komolyan mondom ugy ment mint a nagymam, index kutyaf@sza minden és a csóka a végén... Hááát ez nem volt itt jó meg azt nem csinlta ott meg meg stb.. és videon is megvolt (telefonnal vettük fel mokábol) hogy télleg csak a zs a lényeg... a srác miután 4x ment neki a vizsgának... dobott egy 15ropi-chips szerü valami kis papirt a csókának... alig 10perc után, megált a kocsi és a srác át is ment... Szóval Bp-en ez a dolog sajnos nagyon is él... Szomoru, de én inkább adok 10lepedőt 1x mint utána a 3x vizsgadijjak plusz kitudja még mit...
Ha meg nem tudsz vezetni és ugy iratkozol be egy ilyen helyre, akkor inkább csak ajánlással!
Na szép jó estét...
-
fero02
nagyúr
Aham, értem.
Most hívtam fel az iskolát. Szept 24.-én indul legközelebb tanfolyam. Azt mondták, h az elmélet 1 hónap, a vezetés pedig azon múlik, h milyen sűrűn tudok menni. Elvileg beleférhet az is 1 hónapba.
Az egész elvileg olyan 93e lenne, de abból nekem lejön az alkalmassági és a közúti elsősegély-nyújtás, mert az már megvan az előző jogosítvány miatt. Tehát az kb 10e minusz. A 3 vizsgadíjra (kresz, rutin, forgalom) 10500 ft-ot mondtak, tehák akkor valóban mégis olyan 95 körül lesz az egész, nameg majd kiváltáskor az illeték. Az ha jól tudom olyan 4 ft körül van napjainkban.
Szóval valóban (bukás nélkül) majdnem 100e kőkemény magyar forint egy B kategóriás jogsi.
MOD: milyen autóban tanultál?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest