- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
garga01 #1094 üzenetére
borzalmas
de tényleg, miért lenne nehéz hogy legalább értékeléseket lehessen hagyni, és hogy látszon hogy a hirdető mire kapta, nem is értem
google cache alapján vadszágattam hogy ez az eladó korábban is hasonló dolgokat hirdetett, és talán már tiltva lenne ha átverő
mindenesetre ma reggel kinyitottam a szekrényt, gyanús volt, de megvolt rá az esély hogy tényleg csak balfaszkodott, én meg az adataimat, számomat, nevemet adom aztán nem veszem át ő szívja meg.. szerencsére benne volt mind a két akku úgy ahogy mondta
velem is voltak már esetek, egyelőre továbbra is egyszer vertek át 80k-val, de ott nagyon fiatal és buta voltam én is. Az volt az össz megpsórolt pénzem akkor kb. és még csak nem is a pénz fájt annyira, mint az hogy fel lettem ültetve, itt is hasonló érzéseim voltak végig
-
DeathAdder
veterán
válasz
hzsolee #1091 üzenetére
igazából hogy enteren múlt hogy elküldjem a francba, de ha átverő úgyis megkapta másoktól, úgyhogy töröltem, és úgy döntöttem inkább kikérdezem, akkor hívott hogy ő hibázott és elnézést kér
gondba vagyok rendesen most
főleg ha én verem át hogy nem veszem át, ő meg tényleg igazat mond
-
DeathAdder
veterán
annyi és olyasfajta átverésről olvasni hogy csak kamillázok
ahogy én járok nem tudom eldönteni mi lehet benne az átverés koncepciója, de beírom hátha van valami racionális
szóval 2db új parskide akkura elutaltam 30 ezret. természetesen csak utána kezdtem gyanakodni hogy éri meg ez az eladónak újonnan eladni hogy még a szállítást is ő fizeti, lidl-ben is a hétvégi 20% kedvezménnyel is drágább volt, képtelenség, meg elég szűkszavú, és azt se túl helyesen írta le, és mind a három általa hirdetett 8ah akkuból volt neki 2 db, miután megkérdeztem hogy van-e valamelyikből 2 db... egyből lett mindegyikből (a hirdető hirdetései) amit vettem azt már törölte. aztán azt mondta még aznap feladja, nem adta fel..
tudtam hogy ezt megszívtam, aztán megkönnyebbültem amikor jött hajnali 2kor a foxpost értesítés, persze benne volt hogy féltégla, de minek bajlódna vele ha már nála pénz. aztán most az automatánál csak néztem egyet, 30 ezer Ft a fizetendő..
mutatom az eladónak a foxpost fényképet.. válasz: "használjam egészséggel".. kérdezem tőle mi volt amúgy ebben a koncepció, minek küldött csomagot egyáltalán?
erre hív, jajj hibázott, elrontotta, visszautalja és vegyem át, visszautalta..most nagyon nagy baleknak érezném magam ha ezután átvennék egy féltéglát rajta egy smileyval... ugyanakkor visszautalta, hogy megint kifizessem és megint megkapja a 30 ezret? van ebbe valami racionális hogy miért érné meg az átverőnek?
én is szarul érezném magam ha tényleg csak balfaszkodott és ott az új akku szekrénybe. ugyanakkor mától a lidlben is meg tudnám venni 40 ezerért
-
DeathAdder
veterán
Nekem se jön email hiába kapcsoltam be, mert azóta is irkálnak az átverők.
egy óra alatt több mint 300-an megnézték a hirdetésemet
valami bot frissítheti 10 másodpercenként
mi lett ebből a jófogásból, hogy nem sikerül kisöpörni a szemetet...nagyjából kezdem érteni miért nem válaszol a legtöbb hirdető akinek írok
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- YouTube
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest