Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt honnan veszed hogy nem jeleztem neki?
Hogy nem váltottam vele pár szót?
Szerintem ez tök evidens hogy megkérdeztem mindent a termékről, megkérdeztem hogy csomagküldés játszik e ha én fizetem az árát, stb és azt is azóta többször hogy miért nem sikerült még mindíg feladnia.
Alku nélkül egyeztünk meg és írtam neki, hogy írja megmennyi lesz a foxpost utánvéttel. Azt írta rendeljem meg a Jófogás foxpost szolgáltatással és feladja. Hívtam is telefonon elötte.Ez után 8 napja nem tudom elérni hogy feladja a csomagot,megegyeztünk mindenben elötte..
Ez azt jelenti hogy többször ráírtam ,hogy mikor adja fel , jelenleg ott tartunk hogy nem jött érte a foxpost ma sem... ez a ma délutáni magyarázata..Ezek után minimum korrektnek érzem magam, hogy ide beírtam megkérdezni éri e őt valami kár ,ha még nem adta fel a csomagot és a jófogáson át történt foxpost szállítást visszamondom...Ennyi volt a kérdésem lényege.
Minimumnak érzeném, hogy értelmezed a felvetést és nem magyarázol bele valótlan dolgokat hogy én az iránt érdeklődök, hogy szerinted ezt jelezzem e feléa feladás hiányát mert ilyenről nem volt szó a hozzászólásban, hogy én ez ügyben kérnék tanácsot.
Szerintem ez egyértelmű, hogy ezen már többszörösen túlvagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hogy nem váltottam vele pár szót?