Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz fery02 #1085 üzenetére

Ezt honnan veszed hogy nem jeleztem neki? :F Hogy nem váltottam vele pár szót?
    Szerintem ez tök evidens hogy megkérdeztem mindent a termékről, megkérdeztem hogy csomagküldés játszik e ha én fizetem az árát, stb és azt is azóta többször hogy miért nem sikerült még mindíg feladnia.
    Alku nélkül egyeztünk meg és írtam neki, hogy írja megmennyi lesz a foxpost utánvéttel. Azt írta rendeljem meg a Jófogás foxpost szolgáltatással és feladja. Hívtam is telefonon elötte.

Ez után 8 napja nem tudom elérni hogy feladja a csomagot,megegyeztünk mindenben elötte..
    Ez azt jelenti hogy többször ráírtam ,hogy mikor adja fel , jelenleg ott tartunk hogy nem jött érte a foxpost ma sem... ez a ma délutáni magyarázata..

Ezek után minimum korrektnek érzem magam, hogy ide beírtam megkérdezni éri e őt valami kár ,ha még nem adta fel a csomagot és a jófogáson át történt foxpost szállítást visszamondom...Ennyi volt a kérdésem lényege.

Minimumnak érzeném, hogy értelmezed a felvetést és nem magyarázol bele valótlan dolgokat hogy én az iránt érdeklődök, hogy szerinted ezt jelezzem e feléa feladás hiányát mert ilyenről nem volt szó a hozzászólásban, hogy én ez ügyben kérnék tanácsot.
    Szerintem ez egyértelmű, hogy ezen már többszörösen túlvagyok...

Új hozzászólás Aktív témák