- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
hzsolee #1003 üzenetére
Nekem akkor se jött email ha normál felhasználó írt.
#joci86
Hát nem tudom,nekem pár éve volt egy ilyen ügyem tudtam,hogy gáz van de boldogságot akartam vásárolni.Szóval vagy 5 éve nemrég lett fejleménye az ügynek nagyon sokra nem mentem vele a csalók kapnak 1-2 évet vagy leülik vagy felfüggesztve lefoglalták a nemlétező vagyonukat egy csomó károsult felsorolva köztük én is lehet a pénzből nem látunk semmit bár a végén már én is azt mondtam,hogy nem érdekel a pénz csak bűnhődjenek a rohadékok.De valószínű az lesz amit írtam vagy felfüggesztett vagy leülik azt az 1-2 évet aztán folytatják ahol abbahagyták.Ha pl okos a csaló a bankszámlaszámmal meg a telefonszámával is cselezik.Amúgy nekem nincs kedvem hülyének lenni a telefon egy Google Pixel 9 Pro 256gb ami alsó hangon 400EFt ő meg adná a valószínű nemlétező telefont 32EFt-ért.Ja írtam is neki de azt mondta nem,ez ennyi adjak telefonszámot felhív és elmondja
én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest