- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve1977
tag
A kinguser az iroot által feltett superuser program. Nem hiszem, hogy a képernyő hibájához köze van, anno én is azzal rootoltam a telót. Inkább hardver hibának tűnik, persze egy flashelést nyomhatsz rá, ha értesz hozzá, de cappa72 mester tanácsa szerint először is mentsd le a jelenlegi romot.
-
bazso18
tag
Igen, ilyet rendeltem Kínából. Itthon vettem töltöt meg usb kábelt, mert mint kiderűlt azt tették tönkre a gyermekeim miközben játszottak a telón töltés közben. Szóval a panelt nem kellett cserélnem, így megmaradt tartalékba, miután már meg lett rendelve, már meg is jött azóta. Szóval több ismerös töltőjével próbáld ki, lehet az usb kábel szakadt belűl, vagy a kábel csati része sérűlt ami nem látható. Remélem már érthető!? Az érintetnek szólt
-
bazso18
tag
Pestől kb 20 km. Megrendeltem 2200ft-ér az usb+panelrészt egyben, ahogy a segítőkész forumozós társam ajánlotta. Találtam otthon 1 töltőt és 1 usb kábelt amivel normálisan tölt (nincs kontakthiba ha óvatosan mozgatom a kábel csatiát), így egyenlőre hagyom míg nem lesz gond (tartalék meg gondolom 3 hét múlva már lesz ha megérkezik). Nagyon sok usb kábel nem jó minőségű (gondolok arra, hogy mikor a telefonba csatlakoztatod, akkor már be sem pattan, mert a kábelen lévő gugó két oldali tüskéje ki van lazulva és nem fogja jól becsatlakozáskor a kábeles részt). Tud valaki minőségi gyártót ki elfogadható áron forgalmazza az usb kábeleket? Ugyan ez töltőre? A gyári töltő 5V 1A ad le, lehet használni hozzá gyorstöltőt 5V 2A-est? Gondolom igen, gyorsabban feltölt, csak ha feltöltött, akkor gondolom nem ajánlatos rajta hagyni. Az usb paneles részt ki tudom cserélni ha kell (huawei g300 telefont már szedtem darabokra sikeresen
). De azért ha tudsz Pesten egy megbízható telefonos szakit az bárkinek jól jöhet (szerintem sok helyen nem szerelik a kínai telefonokat). Bárkinek lehet hasonló problémája, vagy kijelzőt kéne cseréltetnije vagy bármi egyébb... .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest