- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
(és (#968) tolvaj! )
Sajnos úgy látszik ezt esélytelen megtudni! Már több fórumon (tesztnél) próbáltam kérdezni azokat, akiknek van (és már sokaknak van), de vagy csak olyan vett eddig, aki nem vodás, vagy olyan helyen laknak-járnak, ahol csak 2100 van, vagy csak nem érdekli őket, de nem kaptam választ. Szóval marad a próba-szerencse! -
fPApi
őstag
válasz
middleway #960 üzenetére
Elég sok tudja, csak sokan nem nézik, ezért mondják, hogy ez sem tudja, meg az sem tudja. Akinek fontos, az olyat keres. A gond ott van, ha valakinek fontos lenne, de nem tudja, hogy ezt is nézni kellene. Egyébként jelenleg annak lehet fontos, aki vodafone-os, és vagy olyan helyen lakik/dolgozik, ahol ilyen a 3G, vagy járkál szerte-szét az országban és persze szeretne 3G-t.
-
fPApi
őstag
válasz
CoolBoy323 #953 üzenetére
"120k-ért én azért csak találnék neki ellenfelet"
Légyszi' mondj néhányat (124.6 x 61,3 x 8,94 milliméter), mert én ilyet keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest