- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Az én telefonom 10 nap alatt érkezett meg. A tapasztalatok szerint a teljes szállítási idő akár 20-25 nap is lehet.
A hét végére, de legkésőbb hétfőre már az országban kell legyen. Azután jön a vám, és a hazai szállítás. Ez is eltart majd pár napot.
Hajóztatni nem fogják mert akkor sosem kapod meg... -
Urby66
aktív tag
A készülék kívülről teljesen műanyag, sem a fekete, sem a fehér verzió nem fémhàzas. Viszont belül egy fémkeretre épül az egész, ezért őrülten masszív a telefon. Bárhogy csavargatom, vagy szorítom meg sem nyekken. Cserébe persze vastagabb és súlyosabb mint a karcsú "nyugati" csodák, de így nem érzem azt, hogy az első érintésre kettétörik.
-
Urby66
aktív tag
Sajnos a képek nem adják vissza a látványt, azaz pont, hogy igen, mert a gombok jóformán semennyire sem látszanak.
Vannak olyan fényviszonyok és helyzetek amikor látni a gombok rajzolatát de a normál használat során sosem látszanak. A kijelzőből még teljes sötétben sem szűrődik át derengés a gombokra. Csak vakon lehet tapogatózni.
Igazából ez nem olyan tragikus dolog, mert azt a három gombot pár nap gyakorlás után úgyis eltalálja az ember.
A GPS net mellett kb. 20-30 másodperc alatt talált jelet, másnap a kocsiban net nélkül kb. 50 másodperc volt. A pontosság menet közben 14 és16 között váltakozott a GPS test szerint. 7-10 holdat látott a haladási sebességet jól mérte.Személyes véleményem szerint megérte a pénzét. Az akkumulátor ki fog bírni ott két napot ahol az előző LG-m egyet bírt. Az összeszerelés minősége kiváló, nem recseg, nem csavarodik hála a fém belső keretnek. Sajnos ez miatt a súlya is nagyobb kicsit mint várnám. Gyári Jiayu szilikon tokkal használom, így egy masszív tégla lett belőle!
A fényerő még tűző napon is megfelelő, de napszemüvegben csak szemből látni a kijelzőt, oldalról nézve rohamosan halványodik. Ez navigáció közben nem túl jó így. A nagy fényerő miatt teljes sötétben nekem minimális fényerőn is bántja a szemem.
A fényképező nappali fényben jó képet csinál, zárt térben, lámpafénynél nem tökéletes a kép. A vaku gyenge, még zseblámpának sem igazán jó. Képeket majd töltök később, ha több időm lesz.
A telefont a minideal-től rendeltem 7 naptári nap alatt itt volt (vám nélkül). Kaptam hozzá egy fóliát, egy töltőt és egy EU-s átalakítót. Root-olva érkezett kínai app-ok nélkül. Egyedül a naptár kínai ezért használhatatlan.
fotosjani:
Az akku méretei 6,3 x 58 x 68 mm.
Ránézésre is nagyobb mint az LG-m 2500-as akkumulátora, tehát valós a 3000mAh kapacitás.
Akku tesztet jövő héten készítek ha "bejárattam" az akkumulátort. -
rupasov
csendes tag
Nem csak a G2/G2S-nek lehetnek gps problémái. Egyik-másik G3 is szenvedett ilyesmitől. Sokan panaszkodtak, hogy a G3 gps nem valami jó, machinálni kell vele, mire egyáltalán csinál valamit. Másnak meg egyből működött.
A legújabb Jiayu G3-as telókban már újabb típusú chipset van, ami az adat/wifi/gps forgalomért felelős. A build száma G3N (barinőmnek is ilyet rendeltem, a márciusban vagy az után készült G3-ak már mind ilyenek). Ezek az újabb típusok állítólag már teljesen jók ebből a szempontból.
Sajnos még nem tudtam lecsekkolni, hogy mi a helyzet a G3N gps-szével, azért mert 1 hónapja rendeltem az ebayen 2 db 32 gb-os class 10-es Samsung microsd kártyát, amit refundoltam, mert sajnos kiderült, hogy az eladó eltűnt mint a kámfor. Persze a pénzem visszakaptam, és most berendeltem egy megbízható eladótól rendes Sandisket, remélem ez most már tényleg rendesen és hamar megjön. Arra felteszem egyből az iGo-t aztán majd meglátjuk mit tud a G3N.A G4-nek szerintem már különböző varázslások nélkül is jó lesz a gps vétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest