-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van az úgy, hogy megér pár ezer forintot, ha nem nekem kell idegeskedni.
Rendelés, szállítás, ügyintézés, posta, gondok, vám, áfa stb.
PL. Idegeskedni hol tart, nem lett-e baja az úton, megbízható-e az eladó.
Nem szeretek és nem is érek rá ilyesmivel foglalkozni, ha valaki ezt megcsinálja helyettem már nyertem. -
törölt tag
Így sem?
Felmásolod a cwm-et az sd-kártya gyökerébe(nem mappába)
Elindítod a mobiluncletools programot, a sarokban megjelenik zöld színnel, hogy root
Ha a supersu engedélyt kér megadod neki.
CWM update-ra nyomsz és megmutatod neki a recovery.img-t az sd-n és felrakja.
Ezek után már rányomhatsz az into recovery mode -ra a mobiluncletools-ban, amelynek előnye, hogy újraindítja a telefont CWM-ben és nem kell hozzá töltő. -
pazirezz
tag
itt is ezt csinálja néha, eddig talán minden rommal .. kiírja, h H+, vagy 3G .. full térerő, de nem tölti be a videót/oldalt .. csak pörög a letöltés jelző ikon, aztán nincs semmi ... következő próbálkozásra meg általában már megjavul, minden megy, mintha semmi nem történt volna
ha android L-nél is jellemző ez a hiba, akkor azt nem kell kipróbálnom
-
törölt tag
Jaaaa, végre megoldották.
Ami az egyiknek probléma, a másiknak öröm.
Én nem akarom, hogy a facebook (pláne) kiírja, hogy hol vagyok.
Így sem a főnököm, sem a szomszéd, sem az asszony nem tudja, jobb ez így
Komolyra fordítva a szót a Beállítások/Helyhozzáférés -ben nincs más beállítható érték? -
Vicu21
tag
-
qad
senior tag
Nagyon helyes, jöhetnek a tapasztalatok. Nálam az SW megy, eddig jól viselkedik és amennyire eddig beletúrtam, az mind magyar volt(valaki jó munkát végzett a fordítással). Minden alap és appból is max 3 van fent még. Ha nem felejtem el este nyomok 1 gps tesztet, bár elsődlegesen az akksi időtartamára vagyok kíváncsi.
-
benjoe1
aktív tag
Írnak több mindent is.
Én ezt próbáltam ki tegnap este rövid ideig: KitKat [4.4.2] SW_8 Jiayu G3S [UNOFFICIAL]A GPS nálam szépen fixált, és mintha több holdat mutatott volna (in view). Ezt a 4pda-n is írták.
Viszton nekem a 4.2 felület mintha gördülékenyebb lenne. Ezt is jelezték.
Említették még az oroszoknál, hogy a videófelvétel csak 640x480, de csak külső alkalmazásnál és a gyáriba okés, és hogy Mxplayerben a videó alacsony fps-el látszódott hardveres dekódolásnál, szoftveresnél okés. Itt egy másik hozzászólásban az Android L-ről bővebben írnak.Valaki írta hogy ezek nem működnek: compass, proximity sensor, gyro, magnetic sensor and a linear accelerator, viszont az Android L-ben meg ezek igen: proximity sensor works flawlessly, 3G works flawlessly, gyro works fine, linear accelerometer not confided.
A Cyanogan miért fontos? Xposed+Gravitybox-nál jobb?
-
törölt tag
A feltételezett UI, mivel még senki nem kapott az L-ből.
Mai hír:
"A hírek szerint a Samsung két csúcskészüléke, a Galaxy S5 és a Galaxy Note 4 az elsők között, akár már idén megkaphatják az update-et.
A pletykák szerint a két készülékre már novemberben vagy decemberben megérkezhet a legújabb Android, ami igencsak gyors lépés lenne a dél-koreaiaktól." -
benjoe1
aktív tag
Még nem próbáltam, és nem is fogom tudni még 2 hétig, mert elutazok. Esetleg egy rövid próba erejéig felteszem a második linken lévőt, de vissza fogok váltani a stabil rendszerre, ne legyen gond az utazás alatt.
De kíváncsian várom a fejleményeket és mások tapasztalatait. -
satel
tag
eddig tiszta sor. minden előző (legalább 15 féle) ROM-mal ment, nem volt gond, de ezzel nem megy. még a kártyák is ugyanazok, ugyanabban a slot-ban. DE ebben a ROM-ban az alábbi beállítás, ami az előzőekben megvolt, nincs meg:
settings
more
mobile networks
network modeés itt csak az 1-es kártya szerepel, annál tudom kiválasztani, hogy 2G vagy 3G. innen hiányzik a 2-es kártya. megnéznétek nekem (aki 2 kártyát használ), hogy itt megvan-e mindkét kártya nektek?
most LEWA5 05.09.14 van fent, de az előzővel (15.08.14) sem volt meg ez a lehetőség.
-
törölt tag
4.8.27 pushed
Minor code updates and fixes
Default theme changed to miui6 style -
törölt tag
Ha erre gondolsz, akkor ez sajnos szinte mindenkit érintő probléma.
Összeszerelési pontatlanság, a ragasztó elengedi.
Brain75 így oldotta meg:
"Én úgy oldottam meg hogy fogtam a műszerész hőlégfúvómat és 160 fok beállításával jó alaposan átmelegítettem egy csíkban a kijelző tetejét.
Csak ott melegítettem ahol a touchscreen alatt ragasztó van, tehát csak a szélét felül.
Mikor jól megmelegedett óvatosan egy puha ruhával végignyomkodtam a megmelegített részt és próbáltam lent tartani addig amíg az üveg teljesen ki nem hűlt.
Ezzel egy kicsit megmelegítettem a ragasztó réteget ami így jobban rányomva már kellőképpen tapadt a helyére.
Most a touchsreen kicsit beljebb van érzésre mint a felső fém keret és így a jó, mert nem tudom most már kézzel benyomni a helyére és nem is jön ki már 1,5 hete.
Szerintem most ragadt meg rendesen a helyén a digitizer."Természetesen minden beavatkozás csak saját felelősségre alkalmazható.
-
djula
aktív tag
-
törölt tag
Én is csak simán átmásoltam mindent a 16 GB-os kártyáról a 32 Gb-ra, nem hiszem, hogy ez lenne a gond.
Mondjuk volt már olyan, ha jól emlékszem a fórumban írta valaki, hogy valamiért egy kártyát nem "szeretett" a telefon.
Nem biztos, hogy rossz a kártya csak valamiért nem kezeli normálisan.
Próbálj meg egy kártyát kölcsönkérni, hogy azzal is csinálja-e ezeket a dolgokat. -
törölt tag
Próbáld meg a telefonnal leformázni a memóriakártyát.
Vagy esetleg a kártya hibás, próbáld ki egy tesztprogrammal.
[Sd teszter android]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest