- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
6,5 nap után 18%-on volt a G3, most már felraktam töltőre
Persze ez lightos használat mellett volt így, de szerintem akkor is nagyon jó teljesítmény. -
AMDFan
addikt
válasz
Liberator24 #1416 üzenetére
Bocs, ha hülyeséget írok, de biztos vagy benne, hogy teljesen feltöltötted 99%-ra? Mert a led már zölden világít 91%-on is ami megtévesztő lehet.
-
AMDFan
addikt
Hali, újra felteszem a kérdést hátha tudja valaki
Ha nem akarom rootolni a telefont, akkor a belső memória szabad 2,3 gigáját nem tudom saját célra használni, nem tudok oda fájlokat másolni vagy akármit? -
AMDFan
addikt
Végre ma nekem is megjött a G3
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha nem akarom rootolni a telefont, akkor az internal storage 2,3 gigáját nem tudom saját célra használni, nem tudok oda fájlokat másolni vagy akármit? -
AMDFan
addikt
Na elvileg mára "élesedett" a tracking number amit kaptam a minidealtől (02.27.én rendeltem szóval nem kapkodták el), remélem jövő héten már én is belépek a G3 tulajok körébe.
-
AMDFan
addikt
válasz
Dominó85 #432 üzenetére
Nézd, ebben a témában én laikus vagyok. Utánanéztem amennyire időm engedte, de már bocs had ne nézegessem azt, hogy egy procit mikor fognak piacra dobni csak azért, hogy véletlenül se kérdezzek olyat ami esetleg neked egyértelmű. A másik topicot pedig nem olvastam, mert nem azért veszem ezt a telefont mert dual simes.
A másik, egy kicsit nézzél már utána a tippeknek amiket adsz. Hidd el feltúrtam a google-t a G4 után, írd be azt, hogy Jiayu G4 on sale, ott a gizmochina-s cikk ami januárban született és ez az utolsó sora:
"For a while now, we heard from the rumors about the proce of Jiayu G4 standard version will be sold for $170 USD pric tag and it will be listed at the end of this month. So let’s wait!."
Szóval csomó félrevezető infó van a neten, maradjunk ennyiben. Egy kérdést megért szerintem az itteni közösséghez is, hogy mi van a G4-el. Ha ez neked ennyire frusztráló akkor sajnálom...
-
AMDFan
addikt
válasz
Dominó85 #418 üzenetére
Ha megnézed, nem mostanában regeltem a PH-ra, a topicot teljesen végigolvastam, nem volt hosszú, viszont a G4-ről a kérdésem előtt utoljára kb két hete volt szó. Azóta bármi történhetett. Végignéztem több kínai webshopot, a kérdésembe is beleírtam, hogy kételkedem a tmallboxban, de mindenhol máshol presale van, de ott nincs presale és 10$-al drágább. Feltettem egy kérdést, amire egy egyszerű, "nem, még nem lehet kapni" válasz is elég lett volna. Az, hogy hány centi vagy és hány kiló különösebben nem érdekel, ettől a reakciód még olyan volt amilyen. Egy fórum pedig arra van, hogy kérdezzen az ember, ha az utóbbi 2 hétben kérdezte volna valaki ugyanezt akkor azt mondom, hogy jogosan akadtál ki, de nem így volt. Na mindegy részemről lezártam.
(#420) pazirezz: Köszi, néztem ezt is, de sajnos nem láttam róla annyi pozitív véleményt a neten, meg itt a PH-n sincs közösség mögötte, ráadásul egy kollégámnak van G3-a, szóval tudom milyen minőségű, így inkább a Jiayu-ra szavazok.
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Tudtok helyet ahonnan már szállítanak G4-et? Tmallbox-on elvileg lehet rendelni, igaz 10$-al többe kerül mint más helyeken, de itt nem írják, hogy presale van. Szerintetek? G3 és G4 között vacillálok, de ha veszek a G3-hoz SD kártyát akkor már majdnem ugyanott vagyok árban mintha G4-et vennék, ezért inkább egy G4-re pályázok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest