- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
Peaceliker #661 üzenetére
Én az Aliexpress-ről rendeltem és kaptam meg a G3-amat. Nekem kissé sokáig tartott míg feladták, de ez amiatt volt, hogy a China Post nem fogadta az akkus dolgokat, emiatt át kellett térni (némi felárral) Hong Kong Post-ra. Legalábbis az eladó ezt mondta nekem. Mindenesetre végül minden okés lett, és mivel volt egy 30 dolláros kuponom, ezért 178 dolcsiért megjött a cucc, amit elég jó árnak érzek.
Az Aliexpress-re is igaz, hogy csak akkor kapja meg az eladó a pénzedet, amikor jelezted, hogy rendben megérkezett. Addig ők "forgatják". És ha 60 napon belül nem kapod meg, akkor visszakapod a pénzt az Alitól, eladótól függetlenül.
Érdemes olyan eladót választani, akinek van sok pozítív visszajelzése és jó a minősítése, akkor nem lehet nagy gond. Sokan rendeltek már innen, és mindenkitől azt hallom, hogy biztonságos. Állítólag nagyobb forgalmú rendszer, mint az eBay.
-
gabika318
aktív tag
válasz
Peaceliker #661 üzenetére
Az utóbbi időben rendeltem innét tabletet, tokot, pólót, mem. kártyát, átlag 28 nap alatt mindegyik rendben megérkezett.
Persze ott is csak olyan terméket rendelj, amire van már egy csomó feedback. Érdemes "Orders" szerint rendezni a találatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Windows 11
- Kompakt vízhűtés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Sorozatok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged