Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
Peaceliker #661 üzenetére
Én az Aliexpress-ről rendeltem és kaptam meg a G3-amat. Nekem kissé sokáig tartott míg feladták, de ez amiatt volt, hogy a China Post nem fogadta az akkus dolgokat, emiatt át kellett térni (némi felárral) Hong Kong Post-ra. Legalábbis az eladó ezt mondta nekem. Mindenesetre végül minden okés lett, és mivel volt egy 30 dolláros kuponom, ezért 178 dolcsiért megjött a cucc, amit elég jó árnak érzek.
Az Aliexpress-re is igaz, hogy csak akkor kapja meg az eladó a pénzedet, amikor jelezted, hogy rendben megérkezett. Addig ők "forgatják". És ha 60 napon belül nem kapod meg, akkor visszakapod a pénzt az Alitól, eladótól függetlenül.
Érdemes olyan eladót választani, akinek van sok pozítív visszajelzése és jó a minősítése, akkor nem lehet nagy gond. Sokan rendeltek már innen, és mindenkitől azt hallom, hogy biztonságos. Állítólag nagyobb forgalmú rendszer, mint az eBay.
-
gabika318
aktív tag
válasz
Peaceliker #661 üzenetére
Az utóbbi időben rendeltem innét tabletet, tokot, pólót, mem. kártyát, átlag 28 nap alatt mindegyik rendben megérkezett.
Persze ott is csak olyan terméket rendelj, amire van már egy csomó feedback. Érdemes "Orders" szerint rendezni a találatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Crypto Trade
- Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest