Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepetya
csendes tag
válasz
cappa72 #2622 üzenetére
Szia! Én júniusban vettem a telót, amint megjelent és 0.7.4 ROM volt rajta. 3 hónapig ment minden gond nélkül. Szeptemberben tettem fel a 0.8.5 ROMot, ami már fagyogatott, de csak éjjel, ha 40% alatt volt a töltöttség. Ilyenkor a hosszú bekapcsra sem ébredt fel, sőt a töltőt rádugva a töltés sem indult el. Aksi ki-be, de utána sem lehetett bekapcsolni, viszont a töltés elindult. Az aksi ikon megjelent pirosan (1%) majd kb 10 másodperc múlva felugrott 35%-ra, itt már be lehetett kapcsolni.
Decemberben rátettem a 0.3.6 ROMot. Ez még gyakrabban csinálta, volt hogy már 62%-nál is. Olyan is volt ennél, hogy ha sokáig töltőn maradt, akkor szintén lefagyott.
Egy hete a 0.11.2 ROMmal megy a teló minden gond nélkül. Az aksi már volt 6%-on is.
Az elején még szeptemberben elmentettem az eredeti boot és recovery-t. A gyűjteménybe a 0.7.4 boot.img. ha még nem lenne meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest