Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz akos_ur #1309 üzenetére
Ha nincs semmi a böngészős is jobb a semminél! Ha mobilozik és gépezik is egyszerű megoldás.
Bitwarden mellett szó az, hogy benne megoldható a közös vault, szóval ha te csinálsz magadnak egyet, akkor lehet közös a pakk, szóval ha valahogy nagyon úgy történnek a dolgok, hogy ő kizárja magát, vagy félrekattint, nálad még elérhetőek lehetnek a dolgok (csak nem tudom, hogy van "host" megosztója a dolognak vagy hogy a közös csak egy oldalról is törölhető, ilyesmik...)
A legjobb ha cserékkor nálad is létrejön mindenről másolat. Még TOTPs 2fa-ról is tudsz csinálni!2FA kérdéses, mert ha csak legyen, akkor (nem tudom, hogy pl a bitwardenes vault megosztás örökíti-e ezt) nem tudom, hogy a bitwardené fizetősen megéri jobban, mint ki kell tanítani egy app használatáról.
Nagyon kell ismerni az célember képességeit! Ha nálad lesz mindenről másolat akkor lehet merni próbálkozni szabadabbad, még akár fizetés nélkül ja később lesz is belőle valami, míg betanulódnak megértődnek a dolgok!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest