- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
B.Aniko
csendes tag
Szia,
abból gondolom, hogy nem driver hiba, hogy már egyszer végigjátszottam és akkor teljesen jó volt minden textúra. Elkezdte csinálni a hibákat (3.7es catalyst), én is azt gondoltam driver. 3.8as fel, játék is újratesz, és még mindig csinálja, és ma elkezdte multiplayerben is (eddig az teljesen jó volt).
Anikó -
B.Aniko
csendes tag
Szia
Nálam is volt hasonló probléma, csak az én esetemben nem sárga, hanem piros lett minden, ill. az épületek belsejében hiányoztak a textúrák / fehér négyzetrács jelent meg helyettük. Az égen is előfordult ilyen hiba.
Nálam Ati R9600Pro, úgyhogy lehet, hogy tényleg bug (másolásvédelem???).
Drivert is frissítettem (Cat 3.7 -> 3.8) és a játékot is újraraktam, de nem segített.
Jah, és csak a második végigjátszásnál jelentkezett ez a hiba, addig teljesen jó volt.
Anikó
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest