Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
nekem olyan dolog kellene, hogy ha egy szövegmezobe beir vmit és --> Submit, akkor elküldi az adott e-mail címre. Nos, nekem nem nagyon kellene ilyen cgi-s sz'arok, pl. formmail, bizmail, stb. Nos, van vkinek tippje?
még egy kérdés: tudtok-e jo js gyujteményt a neten?
elore is köszi -
akasp
senior tag
hali!
nekem egy olyan js. kellene, hogy az oldalon meg kell adni egy jelszot és ha jol adta meg, akkor tovaugrik, ha nem, akkor egy figyelmezteto ablakot dob ki. nincs regisztráció, hanem a scriptkódba kell beírni a helyes jelszot. elore is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Bitcoin topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest