- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Szia
Én csinálom a munkahelyem weboldalát, van egy hóesés effekt script amit szeretnék berakni decembertől, ezt szeretném megtudni hogyan tudom ugy berakni hogy midig látszódjon? kereteket is tartalmaz, a indexy fileba nem tudom berakni, mert valamiért nem működik, arra oldalra be tudom rakni aho a keretben van de igy minden oldalra be kéne rakni tud valaki segiteni? itt a weboldal: [link] és itt a script: [link]
itt a weboldalnak az index file tartalma:
<html><head>
<meta HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
<title>Szabadság Sugárúti Általános Iskola</title>
</head><frameset cols="15%,*" framespacing="0" border="0" frameborder="0">
<frame name="balalsó" noresize target="jobbalsó" src="menu.htm" scrolling="auto" style="padding:0; color:#008000; border-left-width:1px; border-right-style:ridge; border-right-width:1px; border-top-width:1px; border-bottom-style:ridge; border-bottom-width:1px" target="jobbalsó" marginheight="8">
<frameset rows="16%,*">
<frame name="jobbfelső" target="jobbalsó" src=fejlec.htm scrolling="yes" noresize marginwidth="0" marginheight="0" style="border-right-style: ridge; border-right-width: 2px; border-bottom-style: ridge; border-bottom-width: 2px">
<frame name="jobbalsó" src=hirek.htm target="_blank" scrolling="yes" noresize style="padding-left:4px; padding-right:4px; padding-top:1px; padding-bottom:1px">
</frameset>
<noframes><body style="background-image: url('sumtextb.jpg')">
<p>Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen
lapokat nem támogatja.</p></body>
</noframes></frameset>
</html>
előre is thx
-
animatrix11
őstag
válasz
fordfairlane #1455 üzenetére
átirtam, mostmár megjelenik a csúszka, de csak mutatja hogy éppen hol tart, de előre ugrani nem tudok benne, monjuk láttam már ilyet ez valami media player betegség
flashben hogyan tudom felrakni? nem értek az egészhez annyira, frontpage-ben csinálom
köszi
-
animatrix11
őstag
sziasztok
Segítség kéne, nem vagyok benne a témában, weboldab épeitett media playert használok, működik is, de egy gond nem tudok beletekeni a videóba, a "csik" ott van, de a kis csúszka nem jelenik meg mint a többi lejátszónál
hogy lehetne ezt beállitani hogy működjön? ime a kód<object id=player_id15337
codebase=http://www.microsoft.com/ntserver/netshow/download/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,51,415
type=application/x-oleobject height=367 standby="Videó töltése..."
width=452 classid=CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6>
<param name="url" value="http://sugarsuli.hu/sulioldal/video/tv2.WMV" />
<param name="autoStart" value="false" />
<param name="uiMode" value="mini" />
<param name="PlayCount" value="1" />
<param name="showControls" value="1" />
<param name="showStatusBar" value="1" />
<param name="enableContextMenu" value="0" />
<param name="stretchToFit" value="0" />
<param name="Volume" value="100" />
<embed width="452" height="367"
autostart="true"
loop="false" id="player_id15338" uimode="mini" showstatusbar="1" playcount="1" enablecontextmenu="0" showcontrols="1"
pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/mediaplayer/download/default.asp"
type="video/x-ms-asf-plugin" url="http://sugarsuli.hu/sulioldal/video/tv2.WMV" stretchtofit="0" volume="100" name="player_id15337"/>
</object>előre is thx a help, az is jó ha tudtok más lejátszót esetleg ami használhatóbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest