- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
+ többiek:
Köszönöm a válaszokat. Igen, még nincs tapasztalat TS-el egyelőre. Jelenlegi állás szerint több fájl is lesz, egymásra való hivatkozással. Így akkor marad valami module bundler. Akkor
#8111K1nG HuNp: Olyan szemptonból írtam, hogy azért mégiscsak van interface, class, meg öröklés, szemben egy pure JS környezettel (+típusosság). Azzal már tisztába kerültem, hogy végül ugyanúgy JSre fordul az egész és a validáció is csak fordítási idejű.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy egyszerűbb webes alkalmazás elkezdése előtt állok. Egyelőre csak kliensoldal lenne, szerveroldal nem kapcsolódna hozzá (beágyazva lenne egy már működő rendszerbe, amivel JS APIn keresztül kommunikálna). Külső JS libek is lennének használva.
Első körben Typescriptet gondoltam használni, mivel nem túl bonyolult és mégiscsak típusos, OO szemlélethez közelebb áll, mint a sima JS. Viszont teljesen tapasztalatlan vagyok, hogy kizárólag kliens oldalon használva milyen eszközzel lenne érdemes tesztelni, buildelni (pl. webpack)?
Vagy megoldható kéne legyen, hogy TSben írt, több modulból álló alkalmazás kizárólag egy tsc fordítás után böngészőben tesztelhető legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest