Hirdetés
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
+ többiek:
Köszönöm a válaszokat. Igen, még nincs tapasztalat TS-el egyelőre. Jelenlegi állás szerint több fájl is lesz, egymásra való hivatkozással. Így akkor marad valami module bundler. Akkor#8111K1nG HuNp: Olyan szemptonból írtam, hogy azért mégiscsak van interface, class, meg öröklés, szemben egy pure JS környezettel (+típusosság). Azzal már tisztába kerültem, hogy végül ugyanúgy JSre fordul az egész és a validáció is csak fordítási idejű.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy egyszerűbb webes alkalmazás elkezdése előtt állok. Egyelőre csak kliensoldal lenne, szerveroldal nem kapcsolódna hozzá (beágyazva lenne egy már működő rendszerbe, amivel JS APIn keresztül kommunikálna). Külső JS libek is lennének használva.
Első körben Typescriptet gondoltam használni, mivel nem túl bonyolult és mégiscsak típusos, OO szemlélethez közelebb áll, mint a sima JS. Viszont teljesen tapasztalatlan vagyok, hogy kizárólag kliens oldalon használva milyen eszközzel lenne érdemes tesztelni, buildelni (pl. webpack)?
Vagy megoldható kéne legyen, hogy TSben írt, több modulból álló alkalmazás kizárólag egy tsc fordítás után böngészőben tesztelhető legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Macska topik
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszönöm a válaszokat. Igen, még nincs tapasztalat TS-el egyelőre. Jelenlegi állás szerint több fájl is lesz, egymásra való hivatkozással. Így akkor marad valami module bundler. Akkor