- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Megvan a hiba oka. Az okozza, hogy a document.writeln nem működik az oldal betöltődése után. Egyszerűen ennyi, ilyen szar

Használhatsz saját megoldást a szöveg kiírására, pl. valami hasonlót:
function my_writeln(str){
document.body.appendChild(document.createTextNode(str));
}
(Nem próbáltam minden böngésző alatt, remélem működik. Az elv mindenesetre így is látszik
) -
cucka
addikt
Tudsz mutatni debugolható forráskódot, továbbá elmondod, hogy milyen böngészőn jön elő a probléma? Természetesen egy függvényhívástól nem akad el a javascript, továbbá nem szabad új ablakokat sem nyitogatnia csak úgy találomra, tehát egészen biztos vagyok benne, hogy máshol van a probléma.
(Közben kipróbáltam, komolyan, mint ha nálam bugos lenne a document.writeln. Vagy legalábbis valamilyen zavart érzek az erőben
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)