- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Megvan a hiba oka. Az okozza, hogy a document.writeln nem működik az oldal betöltődése után. Egyszerűen ennyi, ilyen szar

Használhatsz saját megoldást a szöveg kiírására, pl. valami hasonlót:
function my_writeln(str){
document.body.appendChild(document.createTextNode(str));
}
(Nem próbáltam minden böngésző alatt, remélem működik. Az elv mindenesetre így is látszik
) -
cucka
addikt
Tudsz mutatni debugolható forráskódot, továbbá elmondod, hogy milyen böngészőn jön elő a probléma? Természetesen egy függvényhívástól nem akad el a javascript, továbbá nem szabad új ablakokat sem nyitogatnia csak úgy találomra, tehát egészen biztos vagyok benne, hogy máshol van a probléma.
(Közben kipróbáltam, komolyan, mint ha nálam bugos lenne a document.writeln. Vagy legalábbis valamilyen zavart érzek az erőben
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)