- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
DarkByte #5670 üzenetére
Itt a feladatleírás, lehet én értelmezek rosszul, de nekem ebből az jön le, hogy százalékosan kell megvalósítani azt amit akar.
Label ID-t tényleg megcseréltem, fáradt voltám már, valszeg azért nem szúrtam ki a dolgot.
(#5669) martonx: Erre most milyen választ vársz? Attól, hogy JS-hez még hülye vagyok attól még statikus oldalakat képes lehetek csinálni nem? Főleg, hogy kb mindennek le van írva, hogy mit hogyan. Plussz azért tanulom, hogy a későbbiekben tudjam. De amúgy érdekes, mert választ nem nagyon adtál a kérdésre.
u.i.: Módosítottam a kódot, így már nem közvetlen %-ban adom meg a méretet, hanem az eredeti méretet szorozgatom meg a tekergető által generált értékekkel, így jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest