Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
DarkByte #5670 üzenetére
Itt a feladatleírás, lehet én értelmezek rosszul, de nekem ebből az jön le, hogy százalékosan kell megvalósítani azt amit akar.
Label ID-t tényleg megcseréltem, fáradt voltám már, valszeg azért nem szúrtam ki a dolgot.
(#5669) martonx: Erre most milyen választ vársz? Attól, hogy JS-hez még hülye vagyok attól még statikus oldalakat képes lehetek csinálni nem? Főleg, hogy kb mindennek le van írva, hogy mit hogyan. Plussz azért tanulom, hogy a későbbiekben tudjam. De amúgy érdekes, mert választ nem nagyon adtál a kérdésre.
u.i.: Módosítottam a kódot, így már nem közvetlen %-ban adom meg a méretet, hanem az eredeti méretet szorozgatom meg a tekergető által generált értékekkel, így jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest