-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem a kódot, szerintem annyi híja van, hogy az innerText | textContent eredményét körbe kell venned egy parseInt hívással. Ez a függvény a szöveg elején lévő számot dolgozza fel, minden más maszlagot figyelmen kívül hagy.
Tehát:
var seed = parseInt(tttrtd[7].innerText || tttrtd[7].textContent);
var dls = parseInt(tttrtd[6].innerText || tttrtd[6].textContent);És így ha a szöveg "5 letöltő", akkor az eredmény 5 lesz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jobb lett volna, ha felrakod pastebinre, ahogy Karma kérte, úgyhogy megtettem helyetted:
http://pastebin.com/tETmVhy8Nekem most így minta nélkül nincs időm, meg kedvem igazán foglalkozni vele, azért kicsit könnyebb lenne egy jsFiddle-linkkel, azonbelül egy mintatáblázattal, hogy mi is nem működik. Mert így meg gondolkozni is kell, hogy mit is akarhatsz, és az így reggel nem jó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No de hátha szán rá valaki időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)