- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi244
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom kiiratni egy weblap címét a body részbe?
gondolok ilyenre:
cim=document.getElementsByTagName(''title'');
ezzel beírom a cim tömbbe, de ezt a tömböt(egy elemű) nem tudom kiiratni.
Hohyan kapom meg ennek az értékét?
Üdv.: Szabolcs -
szabi244
csendes tag
ok köszi
Lenne még kérdésem.
Hogyan tudok php változóban lévő értéket átadni javascriptnek?
üdv.:Sz -
szabi244
csendes tag
Sziasztok!
Egy oldalt szeretnék automatikusan frissíteni, milyen paranccsal tudom ezt megcsinálni?
Szabolcs -
szabi244
csendes tag
Nem úgy értettem.
Ahogy ti mondtátok úgy egyszerűen meghívla azt a linket amit beírok.
jelen esetben a document.location.href='pop2.php';
nekem nem teljesen ez kell.
A lapomon van egy link ami meghív egy popup ablakot, és GET el átad egy értéket, ami minden kattintással egyel növeli az értékét.
Én nem értek a javascripthez, de úgy gondoltam hátha van a href nek egy olyan tulajdonsága ami a rákattintást eredményezi
A fenti pédából liindulva ilyesminek kellene lennie: document.location.href.(azonosító, hogy elyik_link).linknekű_az_onclick_eseménye=true
tehát a fenti link onclick eseményét akarom behozni a popup ablak meghívásával, nem egy másikat ami ugyanoda vezet pupup és számláló nélkül. -
szabi244
csendes tag
Sziasztok!
Azt hogy tudommegcsinálni, hogy egy esemény bekövetkezésekor olyan sort szeretnék futtatni, ami azt csinálja mintha kattintanék az oldalon egy linkre.
Magyarul, hogyan tudomk programból linkkattintást végezni?
Sz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged