- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Magisk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
több helyen (windows live space, google analytics) láttam már olyan megoldást, hogy a weboldal különböző részeit át lehet pakolni egyik helyről a másikra. A kérdésem, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
A konkrét ötlet egy olyan dolog lenne, mint a windows movie maker vagy windvd creator, ahol van egy lista a képekből/videokból, amelyeket alulra át lehet húzni a megfelelő sorrendbe(majd el lehet menteni, tehát a húzogatás után a húzott elemek egymás utáni sorrendje is fontos) -
tkazmer
addikt
Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a document.referrert valahogy elküldjem egy php scriptnek, amikor az oldal betöltődik?
-
tkazmer
addikt
Ahhoz hasonló beviteli lehetőséget szeretnék csinálni, mint itt a ph-n van ez a b, i, u stb. Meg is néztem a ph javascript kódjában, hogy hogyan csinálják
function tag (a)
{
insert (''['' + a + '''', ''[/'' + a + ''
'', false);
}
Azonban ez nekem nem működik. Akkor sem, ha a fejlécben megadom, hogy töltse be a ph eredeti js fájlját, és akkor sem, ha a ph-s gombokat használom. Tudom, nem túl szép dolog a másolgatás, de jobb ötletem nem volt, és sajnos ez sem működik. Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
Jah, a html rész:
<input type=''button'' name=''I'' value=''I'' onclick=''tag('a')'' style=''font-style: italic;'' title=''dőlt betűk használata'' />
Ez is ph-s kód
Nem nagyon értek a js-hez, így egy komolyabb magyarázatra lenne szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest