- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkrisz82
csendes tag
hello !
az lenne a kerdesem hogy hogyan lehet egy lokodolt jas fajlt visszafejteni????
talaltam valamit amibol sokat tanulhatnek de kodolva van csak imitt amott tudok ertelmezni egy ket fuggveny toredeket, lattam amr ilyet....
kossz !!! -
vkrisz82
csendes tag
válasz
-!DogG!- #756 üzenetére
hello!
javaslom nezd meg az axtor.hu megoldast
ugy emlekszem nem csak a jssel megnyitott ablakot lehet bezarni, es csak akkor kerdez ra ha csak egy ablak van ! ha egyszerre tobb ablak van megynyitva (nem ujraiunditva a bongeszot hanem ctrl+n) akkor bizony kerdezes nelkul bezarja! muodik, mondom axtor.hu! de sajat magham is csinaltam! -
vkrisz82
csendes tag
hello! senki nem tud vagy inkabb csak nem akart segiteni? csak mert egyetlen valaszt nem irt senki a problemamra...
-
vkrisz82
csendes tag
akarmit csinalok, meg a sima window.screenx re sem ad semmit csak azt hogy undefined!! pedig anno meg at is mereteztem meg szoltam a felhasznalonak hogy nem teljes kepernyon dfolgozik... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
vkrisz82
csendes tag
hello! segitsetek pliiiz!
azt akarom amit mar egyszer megcsinaltam, de vagy 2 eve, es az istennek nem jon most ossze: csinalok egy oldalt ahol oldalt ket kep van, es azt akarom ahogy gordul az oldal a kep mindig kozep mezonyben maradjon! de most valamiert meg arra is undefined a visszateresi ertek ha az ablak magassagat kerdezem le.. kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest