Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkrisz82
csendes tag
hello !
az lenne a kerdesem hogy hogyan lehet egy lokodolt jas fajlt visszafejteni????
talaltam valamit amibol sokat tanulhatnek de kodolva van csak imitt amott tudok ertelmezni egy ket fuggveny toredeket, lattam amr ilyet....
kossz !!! -
vkrisz82
csendes tag
válasz
-!DogG!-
üzenetére
hello!
javaslom nezd meg az axtor.hu megoldast
ugy emlekszem nem csak a jssel megnyitott ablakot lehet bezarni, es csak akkor kerdez ra ha csak egy ablak van ! ha egyszerre tobb ablak van megynyitva (nem ujraiunditva a bongeszot hanem ctrl+n) akkor bizony kerdezes nelkul bezarja! muodik, mondom axtor.hu! de sajat magham is csinaltam! -
vkrisz82
csendes tag
hello! senki nem tud vagy inkabb csak nem akart segiteni? csak mert egyetlen valaszt nem irt senki a problemamra...

-
vkrisz82
csendes tag
akarmit csinalok, meg a sima window.screenx re sem ad semmit csak azt hogy undefined!! pedig anno meg at is mereteztem meg szoltam a felhasznalonak hogy nem teljes kepernyon dfolgozik... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

-
vkrisz82
csendes tag
hello! segitsetek pliiiz!
azt akarom amit mar egyszer megcsinaltam, de vagy 2 eve, es az istennek nem jon most ossze: csinalok egy oldalt ahol oldalt ket kep van, es azt akarom ahogy gordul az oldal a kep mindig kozep mezonyben maradjon! de most valamiert meg arra is undefined a visszateresi ertek ha az ablak magassagat kerdezem le.. kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest