- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkrisz82
csendes tag
hello !
az lenne a kerdesem hogy hogyan lehet egy lokodolt jas fajlt visszafejteni????
talaltam valamit amibol sokat tanulhatnek de kodolva van csak imitt amott tudok ertelmezni egy ket fuggveny toredeket, lattam amr ilyet....
kossz !!! -
vkrisz82
csendes tag
válasz
-!DogG!- #756 üzenetére
hello!
javaslom nezd meg az axtor.hu megoldast
ugy emlekszem nem csak a jssel megnyitott ablakot lehet bezarni, es csak akkor kerdez ra ha csak egy ablak van ! ha egyszerre tobb ablak van megynyitva (nem ujraiunditva a bongeszot hanem ctrl+n) akkor bizony kerdezes nelkul bezarja! muodik, mondom axtor.hu! de sajat magham is csinaltam! -
vkrisz82
csendes tag
hello! senki nem tud vagy inkabb csak nem akart segiteni? csak mert egyetlen valaszt nem irt senki a problemamra...
-
vkrisz82
csendes tag
akarmit csinalok, meg a sima window.screenx re sem ad semmit csak azt hogy undefined!! pedig anno meg at is mereteztem meg szoltam a felhasznalonak hogy nem teljes kepernyon dfolgozik... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
vkrisz82
csendes tag
hello! segitsetek pliiiz!
azt akarom amit mar egyszer megcsinaltam, de vagy 2 eve, es az istennek nem jon most ossze: csinalok egy oldalt ahol oldalt ket kep van, es azt akarom ahogy gordul az oldal a kep mindig kozep mezonyben maradjon! de most valamiert meg arra is undefined a visszateresi ertek ha az ablak magassagat kerdezem le.. kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Wheel Stand Pro állvány szimulátorokhoz
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest