Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
Én azt javaslom, hogyha sok képet akarsz megjeleníteni, akkor használj progresszív képbetöltést, tehát csak akkor kérd le a képet, ha az oldal görgetése a képhez ér (vannak rá kész libek), vagy inkább használj valami galériát, ami szintén nem tölti be az összes képet előre, csak ha a képlapozás odaér (szintén ezernyi kész program van rá, ami előre is tölt x darabot, lapozás irányától függően.)
-
martonx
veterán
"és hátha valóban ez a jó megoldás" - nem hátha, hanem ez az egyetlen jó megoldás. Ez egy publikus topik, amellett hogy segítünk, én legalábbis arra is próbálok odafigyelni, hogy ne szerepeljenek hülyeségek, tévutak, másokat ne vigyenek félre hülyeségek, még ha valakinek éppen nagyon be is csípődött a saját ötlete (ami önmagában elvi szinten nem is lenne hülyeség, csak épp megvalósításkor minden elvi előnye el is úszna).
CDN-re nem kell sokat találgatni, valamelyik nagy felhő providernél be kell regelni, és elkezdeni használni. AWS, Azure, Google Cloud mindegyik tud CDN-t, és ezek mindegyike sokáig velünk lesz még szerintem. És ahogy mondtam a te szinteden ingyenesek, majd ha lesz napi több ezer látogatója az oldaladnak, akkor elkezdhetsz fizetni havi 1-2EUR-t nekik a CDN-ért. Regisztráció után X ingyenes keretet szoktak adni 1 évig, szóval nyugodtan próbáld ki, első hónap után látni fogod, hogy normál esetben mennyit kellene fizetned (tippre a te felhasználásoddal csak CDN esetben nullát).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest