- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx #8171 üzenetére
Pont most álltam át. (Oké, nem volt nagy kódolás, de akkor is, mire rájöttem (abszolút kezdőként), hogy mi-merre. Aztán így persze már látom, nem volt nagy ördöngösség.)
Persze abszolút nyitott vagyok, de miért jobb a Fetch mint az Axios? Illetve mit jelent az, hogy nincs rá szükség 2021-ben? Szeretném megérteni, hogy tudjam.
Ezt találtam összehasonlításnak: https://blog.logrocket.com/axios-or-fetch-api/Azt látom, hogy ami elérhető egyikkel, elérhető a másikkal is, szóval igazából könnyen át tudom írni ezt a pár sor kódot Axiosról Fetch-re, ha arról van szó.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest