Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Redmi Note 13 4G
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Na végre valami konkrétum, hogy mit is szeretnél, mert a szeretnék valamitet, értem én, hogy valamit szeretnél, de mégis mit válaszoljak rá.
Ez így viszont már némi konkrétum, amiben meg lehet kapaszkodni.Ezt csak hackelve, és csúnyán tudod megoldani, pl. behúzod az iframe-et az oldaladra, hideolod / 1px méretűre zsugorítod, utána már javascripttel ki tudod szedni belőle amit akarsz.
Ha az oldaladon valuta érték megjelenítés a cél, akkor ehhez vannak direkt ingyenes API-k pl. MNB-nek, amiket szintén le tudsz javascripttel kérdezni. Én az iframe-es hackelős megoldás helyett, ezt az utat javaslom.
-
Rossz az irány.
Ha iframebe teszed be, akkor nem tudod kontrollálni mi töltődjön be. Be fog töltődni az egész oldal.Ezért javasoltam a Fetch APIt, vagy Axiost, és JQueryt parsoláshoz, de így is elég lassú lesz, és feleslegesen fog letölteni a böngésző több kilobájtnyi HTMLt.
Javasolnám, hogy keress valami exchange rate APIt, ahonnan a árfolyamot gyorsan és egyszerűen meg tudod kapni.
Amit te akarsz az már a web scraping témakör ami nehézkes, macerás, és nem hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- Gigabyte AORUS RTX 3080 MASTER 10G
- LG Ultragear 34GN850P-B Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync -Freesync/HDR
- BIOSTAR N68S3B AMD AM3 alaplap, + Phenom II X4 945 CPU, 16 GB DDR3 RAM
- Bontatlan ASUS TUF A16 felsőkategóriás gaming laptop jóval bolti ár alatt!!!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest