- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Na végre valami konkrétum, hogy mit is szeretnél, mert a szeretnék valamitet, értem én, hogy valamit szeretnél, de mégis mit válaszoljak rá.
Ez így viszont már némi konkrétum, amiben meg lehet kapaszkodni.Ezt csak hackelve, és csúnyán tudod megoldani, pl. behúzod az iframe-et az oldaladra, hideolod / 1px méretűre zsugorítod, utána már javascripttel ki tudod szedni belőle amit akarsz.
Ha az oldaladon valuta érték megjelenítés a cél, akkor ehhez vannak direkt ingyenes API-k pl. MNB-nek, amiket szintén le tudsz javascripttel kérdezni. Én az iframe-es hackelős megoldás helyett, ezt az utat javaslom.
-
Rossz az irány.
Ha iframebe teszed be, akkor nem tudod kontrollálni mi töltődjön be. Be fog töltődni az egész oldal.Ezért javasoltam a Fetch APIt, vagy Axiost, és JQueryt parsoláshoz, de így is elég lassú lesz, és feleslegesen fog letölteni a böngésző több kilobájtnyi HTMLt.
Javasolnám, hogy keress valami exchange rate APIt, ahonnan a árfolyamot gyorsan és egyszerűen meg tudod kapni.
Amit te akarsz az már a web scraping témakör ami nehézkes, macerás, és nem hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi