Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Év elején már nekiugrottam ennek, meg kérdezősködtem is (változott az avatarom)
Viszont azt a projektet eldobtam *, csak közben suliban szakmai gyakra kell menni, és ott front enden leszek, ahol angulart használnak, szóval most megint próbálom magam kicsit okosítani, hogy ne piszkáljam az ottani kollégákat minden aprósággal

*Rájöttem, hogy mocsok sok meló egy szép weboldal megcsinálni, és kevésbé kell hozzá 'fejlesztői' gondolkodás, olyan szintű tudás kéne itt a html,css bootstrap stb be, amit értelmes idő alatt nem tudnék magamra szedni szeritem, mert nem front endes a gondolkodásom, ha ezt így lehet mondani, back enden sokkal jobban érzem magam
Persze pl az android layout designer-e tetszik, tök gyorsan lehet összedobni látványos dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Amazfit Active okosóra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest