Hirdetés
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Év elején már nekiugrottam ennek, meg kérdezősködtem is (változott az avatarom)
Viszont azt a projektet eldobtam *, csak közben suliban szakmai gyakra kell menni, és ott front enden leszek, ahol angulart használnak, szóval most megint próbálom magam kicsit okosítani, hogy ne piszkáljam az ottani kollégákat minden aprósággal

*Rájöttem, hogy mocsok sok meló egy szép weboldal megcsinálni, és kevésbé kell hozzá 'fejlesztői' gondolkodás, olyan szintű tudás kéne itt a html,css bootstrap stb be, amit értelmes idő alatt nem tudnék magamra szedni szeritem, mert nem front endes a gondolkodásom, ha ezt így lehet mondani, back enden sokkal jobban érzem magam
Persze pl az android layout designer-e tetszik, tök gyorsan lehet összedobni látványos dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest