Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Év elején már nekiugrottam ennek, meg kérdezősködtem is (változott az avatarom)
Viszont azt a projektet eldobtam *, csak közben suliban szakmai gyakra kell menni, és ott front enden leszek, ahol angulart használnak, szóval most megint próbálom magam kicsit okosítani, hogy ne piszkáljam az ottani kollégákat minden aprósággal

*Rájöttem, hogy mocsok sok meló egy szép weboldal megcsinálni, és kevésbé kell hozzá 'fejlesztői' gondolkodás, olyan szintű tudás kéne itt a html,css bootstrap stb be, amit értelmes idő alatt nem tudnék magamra szedni szeritem, mert nem front endes a gondolkodásom, ha ezt így lehet mondani, back enden sokkal jobban érzem magam
Persze pl az android layout designer-e tetszik, tök gyorsan lehet összedobni látványos dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest