Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DNReNTi
    őstag

Szerintem a React-hoz is készült már annyi kiegészítő "modul", hogy ma már ha valaki azt mondja, hogy "React" akkor nem az eredeti React V-re kell gondolni, hanem inkább a React MVW-re. Ilyen szempontból az hogy NG2 vagy React az kb személyes preferencia. Nem hiszem, hogy a kolléga bakot lőtt volna, hogy ng2 helyett reactot javasolt csak simán megalapozott vélemény nélkül nem állja meg a helyét, hogy miért kéne reactot használni angular helyett. Pl egy ilyen megalapozott vélemény lehet hogy utána mobilra portolni a React Native miatt egyszerűbb lehet/lenne.

Hat szamomra egyelore nem sok minden szol mellette, foleg azert mert eddig kb netto 10 orat foglalkoztam React-tal azt is az elmult ket napban. Egyelore en nem latom, hogy ez racionalis dontes lenne, sokkal inkabb ahogy te is irod: szemelyes preferancia. Itt mondjuk ez is erdekes, mert aki ebben most dontott, soha egy betut nem fog beleirni a kodba. :U

Most nyomok Udemy-n egy React + Redux treninget, bizom benne hogy okosabb leszek, egyelore a sajat szemelyes preferenciam miatt en egyertelmuen ng2-t valasztottam volna.

Új hozzászólás Aktív témák