Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem tudom mit takar az az ng2-re tervezve, ezért max csak általánosságban tudok írni róla. Alapból a React view framework, én UI-nek bootstrap-at használtam és ennyi. Ezenkívül gondolom van egy API amin kommunikálnak a szerverrel. Mivel a React önmagában (best practice) nem képes erre ezért szükségetek lesz egy Redux-ra is. Ezt még lehet bolondítani Relay, GraphQL stb dolgokkal, de szvsz totálisan felesleges. Van a Redux amiben nem XMLHttpRequest-et használsz hanem Axios-t ugyanis ebben az esetben promise-t kapsz a Redux action-ben és a Redux-promise segítségével ezt tényleges response alakítod, vagyis a redux alakítja. Alapjában minden npm package-nek megtalálható a React optimalizált változata ami a legtöbb esetben csak egy új Component, szóval használhatod az eredetit is, de érdemesebb a component változatát, pl.: chartjs esetén a react-chartjs-2. Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs