-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
én is ezt kérdeztem, de már mindegy, közben megtaláltam a megoldást, csak nem volt nagyon egyértelmű... a lényeg, hogy JS-ben elég sokféleképpen meg lehet oldani mind a fv-definiálást, mind az objektum-felépítését (gondolok itt tagfüggvényekre)
---
az lehet szerintetek, hogy egy szintaktikai kiemelést tudó program csak 100 sor mélységig nézi a zárójelpárokat? Ettől még a fordítóprogram ugye végtelen mélységig elemzi őket, szóval attól még, h a szerkesztőm nem jelöli meg párként a szerintem összetartozókat, attól még a kód helyes
ezerszer átnéztem, tuti, hogy a szerkesztő nem elég ''okos''
sajnos nem tudom ezt a mélységet sehol sem állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest