Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egyelőre eddig jutottam vele:
var browserify = require("browserify"),
fs = require("fs");
module.exports = function () {
return browserify()
.require("./dist/nodelist.latest.node.min", {expose: "nodelist"})
.bundle()
.pipe(fs.createWriteStream("dist/nodelist.latest.bundle.js"));
};Annyi jött le, hogy a bundle() egy readable stream-et ad, amit aztán át lehet pipe-olni fájl írós stream-be. Ebben az esetben csak egy modult csomagoltam bele, és publikussá tettem, mert böngészős jasmine tesztekből akarom elérni. Ha magamnak fejlesztettem volna, akkor karma-browserify-t rakok alá, és nem mentem ki külön fájlba, de az már más kérdés.
A te régi kódod elvileg nagyjából jó, csak a glob-ot kéne hozzácsapni. A vinyl source egy douplex stream, ami hozzácsapja a fájlnevet, szóval csak simán át kell küldeni rajta, aztán a dest-hez adni. Azt nem néztem még, hogy pontosan a fájlnév hozzáadása hogyan történik, gondolom van valami konvenciójuk rá, lényegtelen.
gulp.task('js', function () {
return browserify({
entries: glob('./resources/assets/js/*.js'),
debug: true,
transform: [babelify]
})
.bundle()
.pipe(source('bundle.js'))
.pipe(gulp.dest('./public/assets/js'));
});A recipes-ben is amúgy valami ilyesmit használnak. [link]
Egyelőre még nem volt időm megnézni, mindjárt kipróbálom. Annyira nem vagyok elszállva babel-től, mint sokan. Valszeg nem fogom használni, inkább megvárom, amíg stabil lesz az async function. Azt írják, hogy draft jelenleg: [link], ami nekem nem elég.
Amúgy semmi gond nincs gulp-browserify-al, amíg kompatibilis gulp-al. Kösd meg, hogy 3.x-es gulp legyen a lib-ed függősége, mert azt írják, csak azzal kompatibilis. Valszeg a 4.0-s gulp-al el fog törni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Parfüm topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Windows 11
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- appletv 4k , 32gb , hibatlan, dobozaban, csak március 14ig!!
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSRXEN - 5120 x 1440 - 240Hz
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Svájci jellegű bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest